Έβερτον: Νέο «ναυάγιο» στη μεταβίβαση των μετοχών της

Έβερτον: Νέο «ναυάγιο» στη μεταβίβαση των μετοχών της

Newsroom
Έβερτον: Νέο «ναυάγιο» στη μεταβίβαση των μετοχών της
Ναυάγησαν ξανά οι διαπραγματεύσεις για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Έβερτον, με το Friedkin Group να αποσύρει τελικά το ενδιαφέρον της.

Τον περασμένο μήνα, ο ιδιοκτήτης της Έβερτον, Φαράντ Μοσίρι, ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με το Friedkin Group για μία πιθανή αγορά του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, προκειμένου τα «ζαχαρωτά» να εισέλθουν σε μία νέα εποχή.

Ωστόσο, άκαρπες αποδείχθηκαν και αυτές οι συζητήσεις, καθώς το Friedkin Group γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ότι δεν θα προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις, αποσύροντας το ενδιαφέρον της από την αγορά της Έβερτον.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δύο πλευρές συμφωνούν ότι είναι προς το συμφέρον και των δύο να αναζητήσει η Έβερτον εναλλακτικές επιλογές. Παρ' όλα αυτά, ο σύλλογος διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει τη συνεργασία του με το Friedkin Group για την κατασκευή του νέου γηπέδου των «ζαχαρωτών».

Να υπενθυμίσουμε ότι μία πρώτη συμφωνία με την 777 Partners τον περασμένο Σεπτέμβριο έληξε τελικά άδοξα τον Μάιο, με την Έβερτον να μην βρίσκει ούτε στο «πρόσωπο» του Friedkin Group τον επόμενο αγοραστή της.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα