Άρσεναλ: Στην τελική ευθεία του Καλαφιόρι, μια ανάσα από το deal με την Μπολόνια

Άρσεναλ: Στην τελική ευθεία του Καλαφιόρι, μια ανάσα από το deal με την Μπολόνια

Newsroom
Calafiori
Η Άρσεναλ έκανε το οικονομικό step up στην υπόθεση του Ρικάρντο Καλαφιόρι και βρίσκεται πλέον μια ανάσα από τη συμφωνία με την Μπολόνια.

Η Άρσεναλ κατάφερε να «ξεκολλήσει» με την υπόθεση του Ρικάρντο Καλαφιόρι και πλέον όλα δείχνουν happy end. Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις από την Ιταλία, οι «κανονιέρηδες» ανέβασαν την πρόταση τους για τον κεντρικό αμυντικό της Μπολόνια που κατάφερε να ξεχωρίσει με τη Σκουάντρα Ατζούρα στα γήπεδα της Γερμανίας και πλέον απομένουν μονάχα μερικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal.

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Άρσεναλ πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την οριστικοποίηση του deal με τον Μπολόνια, καθώς τις τελευταίες ώρες υπήρξαν θετικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Η ομάδα του Λονδίνου φέρεται να προσφέρει ένα ποσό άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ, με την Μπολόνια να ετοιμάζεται να πει το μεγάλο «ναι» για να προχωρήσει οριστικά η υπόθεση.

Η Άρσεναλ από τη μεριά της τα έχει βρει σε όλα με τον Καλαφιόρι και εφόσον δώσει τα χέρια με την Μπολόνια, ο Ιταλός στόπερ θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2029.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα