Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: «Όχι» της Μπάγερν για Ντε Λιχτ, ζητάει πάνω από 50 εκατ. ευρώ

Newsroom
de_ligt_bayern_munich
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα χρειαστεί να πληρώσει στην Μπάγερν Μονάχου πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ για τον Ματάις Ντε Λιχτ, έχοντας δεχθεί μέχρι στιγμής «άκυρα» από τον Βαυαρικό σύλλογο.

Ο Ματάις Ντε Λιχτ αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Έρικ Τεν Χαγκ να ψάχνει στην περίπτωση του συμπατριώτη του την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής των Κόκκινων Διαβόλων.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, η Γιουνάιτεντ προσφέρει πολύ λιγότερα από αυτά που φαίνεται να ζητάει η Μπάγερν Μονάχου προκειμένου να παραχωρήσει τον Ολλανδό στόπερ. Πιο συγκεκριμένα, το ποσό που δίνει η Γιουνάιτεντ δεν ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια ευρώ, με τους Βαυαρούς να θέλουν πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ, συν τα μπόνους.

Γι' αυτό και έχουν απορρίψει κάθε πρόταση που έχει κατατεθεί, ενώ η τιμή πώλησης του Ντε Λιχτ είναι ένα σημαντικό εσωτερικό ζήτημα για τον σύλλογο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ντε Λιχτ είχε μετακομίσει στο Μόναχο για λογαριασμό της Μπάγερν το 2022, με την Γιουβέντους να εισπράττει 67 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το συμβόλαιό του με την Μπάγερν λήγει το καλοκαίρι του 2027.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα