Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Γιορό, επιστρέφει σε τρεις μήνες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Γιορό, επιστρέφει σε τρεις μήνες

Newsroom
Λενί Γιορό - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Λενί Γιορό, μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο αριστερό του πόδι, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τρεις μήνες.

Το νέο -ακριβό- απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Λενί Γιορό, στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος κατά την προετοιμασία της ομάδας στις ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός, είχε τραυματιστεί στη φιλική αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο αριστερό του πόδι και όλα έδειχναν πως θα έμενε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Την Τρίτη (06/08), πέρασε επιτυχώς την πόρτα του χειρουrγείου, όπως γνωστοποίησε η Γιουνάιτεντ, ενώ η περίοδος ανάρρωσης υπολογίζεται στους τρεις μήνες.

Ο ίδιος, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την επιτυχή επέμβαση:

«Αυτή δεν είναι η αρχή που ήθελα, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Η επέμβαση πήγε καλά, σας ευχαριστώ για τα πολλά μηνύματα υποστήριξης. Τώρα, ώρα για υπομονή και αποθεραπεία. Θα σας δω σύντομα, πιο δυνατός», είναι το μήνυμά του.

yoro

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα