Κασεμίρο - Γαλατάσαραϊ: Επαφές με τη Γιουνάιτεντ για τον Βραζιλιάνο

Κασεμίρο
Ο Κασεμίρο βρίσκεται στο στόχαστρο των οπαδών της Γιουνάιτεντ και η Γαλατά κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει δανεικό.

Ο Κασεμίρο ήταν ο «αδύναμος κρίκος» στην ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ». Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ βρέθηκε στο «στόχαστρο» των οπαδών της ομάδας για την κάκιστη εικόνα και το κλίμα δεν είναι το ιδανικότερο γι αυτόν. Μπορεί ο Τεν Χαγκ να στηρίζει τον 32χρονο Βραζιλιάνο, ωστόσο ο ίδιος σκέφτεται το ενδεχόμενο της αποχώρησης.

Οι Τούρκοι το πάνε ένα βήμα παρακάτω και τονίζουν πως ο Κασεμίρο είναι στο στόχαστρο της Γαλατάσαραϊ. Μπορεί η «Τσιμ Μπομ» να πιέζει για τον ΜακΚένι της Γιουβέντους, ωστόσο κινείται παράλληλα για τον Βραζιλιάνο χαφ. Οι συζητήσεις με τη διοίκηση της Μάντσεστερ είναι πολλές τις τελευταίες ώρες, μιας και η Γαλατά τον θέλει δανεικό για ένα χρόνο.

Θυμίζουμε, πως μετά την διαδικτυακή επίθεση που δέχθηκε, η σύζυγός του, Άννα Μαριάνα, «απάντησε» με μια φωτογραφία από το ιδιαίτερα πλούσιο παλμαρέ του Βραζιλιάνου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα