Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διαψεύδει ο ατζέντης του Άντονι για deal με την Φενέρμπαχτσε

Newsroom
antony_manchester_united
Η Φενέρμπαχτσε ελπίζει να αποκτήσει ως δανεικό από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Άντονι, ωστόσο ο ατζέντης του Βραζιλιάνου επιβεβαιώνει ότι ο πελάτης του δεν θέλει να φύγει.

Τις τελευταίες δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Άντονι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως δανεικός. Μάλιστα, η τουρκική «FotoMac» έκανε λόγο για ολοκλήρωση της μεταγραφής απόψε (04/09).

Ωστόσο, ο ατζέντης του 24χρονου Βραζιλιάνου ανέφερε ότι ο πελάτης του δεν θα αφήσει την Γιουνάιτεντ για την Φενέρμπαχτσε, καθώς είναι πλήρως αφοσιωμένος στους Κόκκινους Διαβόλους και ελπίζει πως θα αφήσει το δικό του σημάδι στον σύλλογο, όταν του δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

«Βλέπω δημοσιεύματα για έναν ενδεχόμενο δανεισμό. Το πλάνο του Άντονι είναι ξεκάθαρο: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θέλει να μείνει, είναι επικεντρωμένος στην ομάδα. Έχουμε ήδη μιλήσει με την Γιουνάιτεντ σχετικά με αυτό», δήλωσε ο Τζούνιορ Πεδρόσο.

Ο Άντονι είχε αποκτηθεί από την Γιουνάιτεντ το 2022 για 95 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που δεν έχει δικαιολογήσει σε καμία περίπτωση έως τώρα. Μάλιστα, έχει χάσει τη θέση του βασικού, με τους Γκαρνάτσο και Ντιαλό να τον παραγκωνίζουν.

Στα τέσσερα ματς της Γιουνάιτεντ την φετινή σεζόν, ο Βραζιλιάνος έχει αγωνιστεί ελάχιστα, περνώντας ως αλλαγή στις καθυστερήσεις στην αναμέτρηση με την Μπράιτον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα