Τεν Χαγκ για την κριτική του Ρονάλντο: «Καθένας έχει μία άποψη, αλλά βρίσκεται μακριά από το Μάντσεστερ»

Τεν Χαγκ για την κριτική του Ρονάλντο: «Καθένας έχει μία άποψη, αλλά βρίσκεται μακριά από το Μάντσεστερ»

Newsroom
Κριστιάνο Ρονάλντο - Τεν Χαγκ
Ο Έρικ Τεν Χαγκ απάντησε στη σφοδρή κριτική που δέχθηκε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «καθένας μπορεί να έχει άποψη».

Λίγες μόλις ώρες από τα σχόλια του Κριστιάνο Ρονάλντο προς τον Έρικ Τεν Χαγκ, σε ό,τι αφορά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ολλανδός τεχνικός έδωσε τη δική του απάντηση στον Πορτογάλο.

Ο Ρονάλντο είχε δηλώσει ότι, ως προπονητής της Γιουνάιτεντ, «ο Τεν Χαγκ δεν μπορεί να λέει πως δεν θα παλέψει για να κατακτήσει την Premier League», λόγια που ο 54χρονος τεχνικός δεν άφησε ασχολίαστα.

«Ο Ρονάλντο είπε ότι η Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα αν διαβάσετε προσεκτικά τα λόγια του. Είναι στη Σαουδική Αραβία, πολύ μακριά από το Μάντσεστερ. Ο καθένας μπορεί να έχει άποψη, είναι 'ΟΚ'».

Οι σχέσεις των δύο αντρών δεν είναι καθόλου καλές, καθώς υπό τη δική του θητεία στους Κόκκινους Διαβόλους ο Ρονάλντο αποχώρησε από τον σύλλογο, στο δεύτερο πέρασμά του από το Μάντσεστερ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα