Jay-Z: Εξετάζει την εξαγορά ομάδας της Premier League

Newsroom
jay z
Ο Jay-Z, ένας από τους πιο επιτυχημένους ράπερ και επιχειρηματίες παγκοσμίως, φέρεται να βρίσκεται σε συνομιλίες για την είσοδό του στον χώρο της Premier League.

Ο γνωστός Αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας, Jay-Z, σύμφωνα με τη «Sun», φαίνεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για την εξαγορά ποδοσφαιρικής ομάδας της Premier League, καθώς ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Τζον Τέξτορ επιδιώκει τη συμμετοχή του διάσημου καλλιτέχνη στην προσπάθειά του να αποκτήσει την Έβερτον.

Ο 58χρονος επιχειρηματίας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με διάφορους πιθανούς επενδυτές για να ενισχύσουν την προσφορά του για την αγγλική ομάδα, και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Jay-Z. Την περασμένη εβδομάδα, ο Τέξτορ αποκάλυψε ότι έχει σημειωθεί «πρόοδος» στις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών από τον ιδιοκτήτη της Έβερτον, Φαρχάντ Μοσίρι.

Ο 54χρονος ράπερ είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για μια τέτοια επιχειρηματική κίνηση στο παρελθόν, δηλώνοντας: «Είμαι επιχειρηματίας και πάντα εξετάζω τις ευκαιρίες. Αν αισθανθώ ότι είναι σωστή, τότε υπέροχα. Δεν ξέρω πολλά για τις επιχειρήσεις του ποδοσφαίρου, αλλά στο μέλλον, αν παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία, ποιος ξέρει;».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα