Τεν Χαγκ: «Υπάρχουν πάρα πολλοί αγώνες, οι κορυφαίοι παίκτες είναι υπερφορτωμένοι»

Τεν Χαγκ: «Υπάρχουν πάρα πολλοί αγώνες, οι κορυφαίοι παίκτες είναι υπερφορτωμένοι»

Newsroom
Τεν Χαγκ
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τεν Χαγκ, εξέφρασε σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την υπερφόρτωση αγώνων στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο Τεν Χαγκ εξέφρασε ανησυχία σχετικά με την υπερφόρτωση των αγώνων στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τονίζοντας ότι «υπάρχουν πάρα πολλοί αγώνες και πολλές διοργανώσεις». Σύμφωνα με τον προπονητή των Κόκκινων Διαβόλων, η κατάσταση δεν είναι καλή για το ποδόσφαιρο, καθώς οι κορυφαίοι παίκτες βρίσκονται υπό συνεχή πίεση.

Πιο συγκεκριμένα ο Ολλανδός τεχνικός ανέφερε: «Υπάρχουν πάρα πολλοί αγώνες, είναι ξεκάθαρο, πάρα πολλές διοργανώσεις. Οι κορυφαίοι παίκτες είναι υπερφορτωμένοι και αυτό δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο».

Στην συνέχεια ο Τεν Χαγκ επισήμανε ότι οι σύλλογοι, οι παίκτες και οι προπονητές πρέπει να συνεργαστούν για να βελτιώσουν το περιβάλλον και να βρουν τη σωστή ισορροπία, αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι το θέμα είναι κυρίως οικονομικό :«Οι σύλλογοι, οι παίκτες και οι προπονητές, και τόσοι άλλοι παίκτες στο ποδόσφαιρο πρέπει να προσπαθήσουν να βελτιώσουν αυτό το περιβάλλον και να βρουν τη σωστή ισορροπία», σημείωσε και αναγνώρισε ότι ««τελικά, είναι οικονομικό ζήτημα. Είμαστε και επαγγελματίες, άρα τα έσοδα πρέπει να έρθουν, αλλά πρέπει να υπάρχει ισορροπία».

Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα