Άρσεναλ: Αμφίβολος ο Ράγια για τον αγώνα με τη Λέστερ λόγω τραυματισμού

Άρσεναλ: Αμφίβολος ο Ράγια για τον αγώνα με τη Λέστερ λόγω τραυματισμού

Newsroom
raya
Ο Μικέλ Αρτέτα έχει να διαχειριστεί έναν απρόσμενο τραυματισμό, καθώς ο Ντάβιντ Ράγια είναι αμφίβολος για το ματς της Άρσεναλ με τη Λέστερ.

Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει τη Λέστερ για την 6η αγωνιστική της Premier League, ωστόσο ο Μικέλ Αρτέτα αντιμετωπίζει ένα νέο πρόβλημα τραυματισμού στην ομάδα του, καθώς ο Ντάβιντ Ράγια αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και η συμμετοχή του στο ματς είναι αμφίβολη.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι και από το παιχνίδι αυτό έχει αποκομίσει έναν μυϊκό τραυματισμό.Όπως όλα δείχνουν, ο 29χρονος Ισπανός θα μείνει εκτός για την αναμέτρηση απέναντι στη Λέστερ (28/09, 17:00).

Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Κανονιέρηδων δήλωσε: «Δεν ξέρουμε ακόμα. Έχει έναν μυϊκό τραυματισμό, οπότε πρέπει να το ελέγξουμε».

Να θυμίσουμε ότι ο Ντάβιντ Ράγια δεν συμπεριλήφθηκε καν στην αποστολή για τον αγώνα του Λιγκ Καπ, όπου η Άρσεναλ επικράτησε άνετα με 5-1 επί της Μπόλτον.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα