Μάντσεστερ Σίτι: Ο Πεπ ψάχνει τον αντι-Ρόδρι

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Πεπ ψάχνει τον αντι-Ρόδρι

Newsroom
Γκουαρδιόλα
Η Σίτι ψάχνει αντικαταστάτη του τραυματία Ρόδρι και τον Γενάρη θα κινηθεί δυναμικά για να καλύψει το κενό του. Η λίστα με τους υποψήφιους.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σναντήθηκε με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της Μάντσεστερ Σίτι, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, όπου και συζήτησαν την πιθανότητα μεταγραφής στο κέντρο, ​​μιας και ο ηγέτης της ομάδας, Ρόδρι, θα χάσει όλη τη σεζόν. Ο Καταλανός τεχνικός γνωρίζει καλά πως είναι αρκετά δύσκολο να βρει αντικαταστάτη, ωστόσο καλείται να αναζητήσει έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις.

Ο Γκουαρδιόλα μπορεί να μην ψάχτηκε το καλοκαίρι για χαφ, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει στα χέρια του λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες. Ενας από αυτούς είναι ο 20χρονος, Άνταμ Γουόρτον, ο οποίος εντάχθηκε στην Κρίσταλ Πάλας πριν επτά μήνες έναντι 22 εκατ. λιρών. Ακόμα ένας παίκτης που αρέσει αρκετά είναι ο Μάρτιν Θουμπιμέντι, οποίος το καλοκαίρι αρνήθηκε την πρόταση της Λίβερπουλ για να παραμείνει στη Σοσιεδάδ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα