Premier League: Συμφωνεί στο να «κλείσουν» οι μεταγραφές πριν την έναρξη της νέας σεζόν

Άρτεμις Κλεφτάκη
premier-league
Οι σύλλογοι της Premier League συμφώνησαν σε ένα σχέδιο που προβλέπει το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας σεζόν.

Η Premier League συντάσσεται στο πλευρό των υπόλοιπων κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης για να διασφαλίσει ότι η μεταγραφική περίοδος του επόμενου καλοκαιριού θα έχει κλείσει πριν από την έναρξη της σεζόν 2025/2026. Όπως έχει αναφερθεί και παλιότερα, τα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συλλόγων (ECA), η οποία εκπροσωπεί συλλόγους από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα, έχουν δεσμευτεί να συμφωνήσουν σε μία κοινή ημερομηνία λήξης της μεταγραφικής περιόδου.

Το εν λόγω πλάνο προβλέπει τη λήξη του επόμενου καλοκαιρινού «παραθύρου» στις 15 Αυγούστου του 2025. Βάσει του σχεδίου, οι σύλλογοι δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάσσουν ποδοσφαιριστές από τη στιγμή που ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος και αρχίσουν οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις επίσημα.

Οι οπαδοί της Premier League επί χρόνια αντιτίθενται στο πάρε-δώσε των ομάδων μετά την έναρξη της σεζόν, ενώ θυμίζουμε ότι φέτος στο Νησί οι μεταγραφές πραγματοποιούνταν μέχρι τις 30 Αυγούστου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα