Τεν Χαγκ: «Παίξαμε υπέροχα, μόνο με την Τότεναμ ήμασταν κακοί»

Άρτεμις Κλεφτάκη
ten_hag
Για μία εξαιρετική εμφάνιση από πλευράς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε λόγο ο Έρικ Τεν Χαγκ, μετά τη νίκη της ομάδας του απέναντι στην Μπρέντφορντ (19/10, 2-1), με τον Ολλανδό να μην παραλείπει να σχολιάσει τα προηγούμενα αποτελέσματα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες στην Premier League κάνοντας την ανατροπή απέναντι στην Μπρέντφορντ στο «Ολντ Τράφορντ» για την 8η αγωνιστική.

Χρειάστηκε να περάσει ένας μήνας για να γευτούν και πάλι τη χαρά της νίκης οι παίκτες της Γιουνάιτεντ, αφού η τελευταία φορά που αυτό έγινε ήταν στις 14 Σεπτεμβρίου κόντρα στη Σαουθάμπτον (3-0).

Ο Έρικ Τεν Χαγκ, του οποίου η καρέκλα «τρίζει» μετά το κακό ξεκίνημα των Κόκκινων Διαβόλων τη φετινή σεζόν, μίλησε για μία εξαιρετική εμφάνιση, τονίζοντας μάλιστα πως το μόνο... άσχημο παιχνίδι της ομάδας του το προηγούμενο διάστημα ήταν αυτό απέναντι στην Τότεναμ (29/09, 0-3)!

«Ήμασταν αποφασισμένοι να νικήσουμε σήμερα, το απόλαυσα πραγματικά, γιατί παίξαμε υπέροχο ποδόσφαιρο. Το μόνο κακό παιχνίδι ήταν απέναντι στην Τότεναμ που παίζαμε με δέκα παίκτες. Σε όλα τα άλλα ματς δείξαμε χαρακτήρα και μαχητικό πνεύμα, πάνω στα οποία θα χτίσουμε», δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός.

 

Το μέλλον του πάντως βρίσκεται στον... αέρα, ενώ με τη σημερινή νίκη ο ίδιος πήρε μία μεγάλη «ανάσα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα