Ελλάδα-Γιβραλτάρ: Με Πέλκα και Μάνταλο αλλά χωρίς Φορτούνη η εντεκάδα

...

bet365

Γνωστή έγινε η εντεκάδα της Εθνικής Ελλάδας για το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ, με τον Κώστα Φορτούνη να παραμένει στον πάγκο. Αποστολή στην Πορτογαλία: Δημήτρης Τομαράς.

Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα των προκριματικών του EURO 2024 στην Εθνική Ελλάδας, η οποία φιλοξενείται από το Γιβραλτάρ στην Πορτογαλία.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ έκανε γνωστή την εντεκάδα που θα παρατάξει για το συγκεκριμένο ματς, με τον Κώστα Φορτούνη να μην βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές του. Αντιθέτως, στο βασικό σχήμα είναι τόσο ο Πέτρος Μάνταλος όσο και ο Δημήτρης Πέλκας.

Συγκεκριμένα, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος και Μπάλντοκ στην τετράδα της άμυνας ενώ οι Σιώπης, Μάνταλος και Μπακασέτας στη μεσαία γραμμή. Ο Πέλκας με τον Μασούρα θα αγωνιστούν στα δύο άκρα με τον Γιακουμάκη στην κορυφή της επίθεσης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα