Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων για τον αγώνα με την Ανδόρρα

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων για τον αγώνα με την Ανδόρρα

Newsroom
Εθνική Ελπίδων

bet365

Η Εθνική Ελπίδων θα αντιμετωπίσει στις 12 Σεπτεμβρίου την Ανδόρρα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2025 με τον Νίκο Παπαδόπουλο να κάνει γνωστές τις κλήσεις του.

Αλλαγές εν' όψει του αγώνα με την Ανδόρρα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έκανε ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος, καλώντας τους Ασλανίδη, Κυριόπουλο και Αργυρίου, αντί των Τουρκοχωρίτη, Σπυράκου και Ζουγλή.

Αναλυτικά η ΕΠΟ αναφέρει για το ξεκίνημα της προετοιμασίας της Εθνικής Ελπίδων τα εξής: «Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ΕΛΠΕΝ ξεκίνησε την προετοιμασία της η Εθνική Ελπίδων ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ανδόρρα στις 12 Σεπτεμβρίου (20:00, Estadi Nacional-Andorra la Vella) για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2025.

Ο προπονητής της Εθνική Ελπίδων Νίκος Παπαδόπουλος κάλεσε τους Κυριάκο Ασλανίδη, Γιώργο Κυριόπουλο, Άγγελο Αργυρίου αντί των Γιώργου Τουρκοχωρίτη, Νίκου Σπυράκου, Νίκου Ζουγλή αντίστοιχα, λόγω τραυματισμών. Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής Ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ανδόρρα.

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στις 17:30 η Εθνική Ελπίδων θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό Β' σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο αθλητικό κέντρο της ΕΛΠΕΝ.

Κλήσεις

Η εγχώρια προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας θα ολοκληρωθεί στις 09/09 και στις 10/09 η αποστολή θα αναχωρήσει για την Andorra la Vella».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα