Εθνική: Θλάση ο Μπάλντοκ, τίθεται εκτός πλάνων για το ματς με την Ολλανδία

Ο Μπάλντοκ

bet365

Ο Μπάλντοκ έχει πρόβλημα ετοιμότητας και δεν αναμένεται να προλάβει το ματς της Ελλάδας με την Ολλανδία το βράδυ της Πέμπτης. Πιθανός αντικαταστάτης του ο Ρότα.

Ο έμπειρος δεξιός μπακ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού (θλάση) και θα είναι μη διαθέσιμος για το Ολλανδία - Ελλάδα. Ο Μπάλντοκ δεν μπόρεσε να κάνει κανονικά προπόνηση την Τετάρτη επί ολλανδικού εδάφους και έτσι λογικά τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας για το παιχνίδι αυτό θα πάρει ο Ρότα. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ δεν είχε κάνει κανονικά προπόνηση ούτε τη Δευτέρα.

Η ενημέρωση της Εθνικής αναφέρει πως ο Τζορτζ Μπάλντοκ υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο (μαγνητική), ύστερα από ενοχλήσεις από την προπόνηση της Τρίτης και διαπιστώθηκε ότι έχει θλάση στον υποκνημιδιο (γάμπα). Δεν συμμετείχε έτσι στην προπόνηση στο Philips Stadium και βάσει προγράμματος αύριο Πέμπτη θα επιστρέψει στην Αγγλία.

Κατά τα άλλα εξακολουθεί να υπάρχει η εκτίμηση πως πολλές αλλαγές δεν θα γίνουν σε σχέση με το Γαλλία - Ελλάδα ενώ ως γνωστόν εκτός είναι ο τιμωρημένος Μαυροπάνος και τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Ρέτσος.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα