ΕΠΟ: Στα θέματα προς έγκριση στο Δ.Σ. της Δευτέρας η πρόσληψη Δημητριάδη ως team manager των μικρών Εθνικών

ΕΠΟ: Στα θέματα προς έγκριση στο Δ.Σ. της Δευτέρας η πρόσληψη Δημητριάδη ως team manager των μικρών Εθνικών

Ο Δημητριάδης

bet365

Το θέμα του Βασίλη Δημητριάδη βρίσκεται στην ατζέντα προς συζήτηση και έγκριση για το Δ.Σ. της Δευτέρας στην ΕΠΟ (που έχει προγραμματιστεί για τις 3 το μεσημέρι).

Ήταν αρχές Οκτωβρίου όταν υπήρξε η εισήγηση της Επιτροπής Εθνικών ομάδων για την πρόσληψη του Βασίλη Δημητριάδη ως team manager των μικρών Εθνικών ομάδων. Μία εισήγηση που επρόκειτο να συζητηθεί ωστόσο μία ημέρα μετά (στις 9 Οκτωβρίου δηλαδή) προέκυψε ότι τελικώς αυτή η περίπτωση δεν θα προχωρήσει ή δεν θα προχωρούσε τελικώς για την ελληνική Ομοσπονδία. Μάλιστα το θέμα αυτό φέρεται να είχε βγάλει εκτός ημερησίας διάταξης το προεδρείο και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος.

Ωστόσο το συγκεκριμένο ζήτημα επανήλθε. Βρίσκεται στα θέματα προς συζήτηση / έγκριση για το Δ.Σ. της Δευτέρας στην ΕΠΟ, το οποίο θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι. Εφόσον φτάσει έως εκεί αυτή η εισήγηση και περάσει μέσω της Εκτελεστικής Επιτροπής τότε θα επικυρωθεί και η πρόσληψη του άλλοτε στελέχους της ΑΕΚ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα