Καταλά: «Η εμφάνισή μας ήταν... οκ - Είμαι αισιόδοξος για τη ρεβάνς»

Καταλά: «Η εμφάνισή μας ήταν... οκ - Είμαι αισιόδοξος για τη ρεβάνς»

Newsroom
Καταλά: «Η εμφάνισή μας ήταν... οκ - Είμαι αισιόδοξος για τη ρεβάνς»

bet365

Αισιόδοξος ενόψει της ρεβάνς, έδειξε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντέιβιντ Καταλά, μετά την ισοπαλία (1-1) του Απόλλωνα Λεμεσού με τον Ολυμπιακό.

Η ισοπαλία (1-1) του Απόλλωνα Λεμεσού κόντρα στον Ολυμπιακό, άφησε ευχαριστημένο τον προπονητή των Κυπρίων ενόψει της ρεβάνς, όπως δήλωσε ο ίδιος στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Ο Ισπανός κόουτς έκανε ντεμπούτο κόντρα στους «ερυθρολεύκους» και έδειξε αισιόδοξος ενόψει του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ερχόμενη Πέμπτη (25/08, στις 22:00). Ακόμα, αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του αλλά και στην δυναμικότητα του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, είπε: «Είναι εμφανές ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο μέρος η ομάδα ήθελε να κρατήσει περισσότερο τη μπάλα όμως στο δεύτερο μέρος χάσαμε πολλές μπάλες και δώσαμε στον αντίπαλο 3-4 ευκαιρίες. Η απόδοσή μας ήταν... ΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα, είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουμε στο επόμενο παιχνίδι»

Τι κρατάτε ως θετικό και τι ως αρνητικό από την πρώτη σας παρουσία στον πάγκο: «Είμαι μόνο μια βδομάδα με την ομάδα. Το θετικό είναι η αφοσίωση των παικτών, θέλουν να αλλάξουν την νοοτροπία. Σίγουρα πρέπει να διορθώσουμε τα εύκολα λάθη όταν κρατούμε τη μπάλα. Είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξουμε κάποια πράγματα»

Ποιες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης για τον Απόλλωνα: «Είμαι πολύ αισιόδοξος... Γιατί όχι; Γιατί όχι; Θα είναι δύσκολο σίγουρο αλλά αυτή η ομάδα έχει την νοοτροπία να κερδίζει. Θα πάμε εκεί για να τα δώσουμε όλα για τους ομίλους του Europa League»

Αμέσως μετά τη διακοπή για νερό στο α' μέρος ο Απόλλωνας δέχθηκε το γκολ και στο β' μέρος μετά τη διακοπή για καπνογόνα, ο Ολυμπιακός έφτιαξε πολλές ευκαιρίες. Πόσο σας προβληματίζει αυτό: «Είναι αλήθεια ότι δεχθήκαμε γκολ μετά το cooling break και πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Για τις ευκαιρίες μετά τα καπνογόνα δεν ξέρω τι συμπέρασμα βγαίνει. Σίγουρα κάναμε λάθη. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κρατούμε περισσότερο τη μπάλα αλλά χρειαζόμαστε χρόνο. Μετά από μια βδομάδα είναι λογικό η ομάδα να κρατά κάποια πράγματα από το παρελθόν. Σαν προπονητής θέλω ασφαλώς και εγώ να αλλάξω κάποια πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού»

Ποια είναι τα δυο βασικά χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας που θέλετε να περάσετε: «Ένα από αυτά που θέλω να αλλάξω είναι να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Έχουμε πολύ ποιοτικούς παίκτες στο κέντρο. Χρειάζεται χρόνος γιατί οι παίκτες για περισσότερο από ένα χρόνο έκαναν κάποια άλλα πράγματα πολύ καλά, τώρα πρέπει να τα αλλάξουν. Επίσης θέλω να αλλάξω την κυκλοφορία της μπάλας, πρέπει να "τρέχει" η μπάλα, όχι οι παίκτες. Αλλά το λέω ξανά, είναι μόνο η πρώτη βδομάδα και χρειάζεται χρόνος»

Αν η αλλαγή του Βα ήταν αναγκαστική: «Είχε κάποιες κράμπες, κάποιες ενοχλήσεις αλλά δυσκολεύτηκε και λίγο στην άμυνα. Ήταν αλλαγή και για τακτικούς λόγους αλλά και λόγω ενοχλήσεων»

Ποιο είναι το κλειδί της πρόκρισης στον επαναληπτικό: «Να δείξουμε ότι έχουμε προσωπικότητα, να δείξουμε ότι δεν μας ενοχλεί που θα παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα και ότι θέλουμε να κερδίσουμε».

Περιμένατε καλύτερο ή χειρότερο τον Ολυμπιακό: «Περιμέναμε τον Ολυμπιακό όπως έπαιξε. Είδαμε πολλά βίντεο, ξέραμε από πριν και τον προπονητή και τον τρόπο παιχνιδιού του. Περιμέναμε ποδόσφαιρο κατοχής και αυτό προσπάθησαν να κάνουν. Στον επαναληπτικό θα είναι πολύ πιο επιθετικοί και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι»

Ένα σχόλιο για τον Χέντι που έκανε το ντεμπούτο του: «Έκανε μερικές προπονήσεις, όλοι μπορούν να δουν την ποιότητά του. Είναι πολύ δυνατός, έχει πολύ καλές κινήσεις και θα μας βοηθήσει πολύ.»

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα