Κιν κατά Μαγκουάιρ: «Είναι ντροπή να πανηγυρίζει έτσι» (vid)

Κιν κατά Μαγκουάιρ: «Είναι ντροπή να πανηγυρίζει έτσι» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κιν κατά Μαγκουάιρ: «Είναι ντροπή να πανηγυρίζει έτσι» (vid)

bet365

Ο Ρόι Κιν δεν άντεχε να βλέπει τον Χάρι Μαγκουάιρ να πανηγυρίζει κλείνοντας τ' αυτιά του στο γκολ που πέτυχε για την Αγγλία απέναντι στην Αλβανία.

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν εκείνος που με δυνατή κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ στην άνετη επικράτηση των «τριών λιονταριών» στο «Γουέμπλεϊ» απέναντι στους Αλβανούς με το τελικό 5-0, για να χρειάζεται πλέον η ομάδα του Σάουθγκεϊτ έναν βαθμό για να βρεθεί στο Μουντιάλ.

Ο Ρόι Κιν βλέποντας τον Χάρι Μαγκουάιρ να πανηγυρίζει κλείνοντας τ' αυτιά του, ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή: «Το κάνει για όσους του ασκούν κριτική. Είναι ντροπιαστικό. Είναι ντροπιαστικές οι εμφανίσεις του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το τελευταίο διάστημα».

Ο άλλοτε χαφ των «κόκκινων διαβόλων» είχε ξεσπάσει κατά του Άγγλου αμυντικού και του Λουκ Σο στα γκολ που δέχθηκε η Γιουνάιτεντ από τη Σίτι πριν από λίγες μέρες, λέγοντας τότε:

«Παραιτούμαι, δεν μπορώ να καταλάβω πια αυτή την άμυνα. Και η Σίτι επέτρεψε να της γίνουν φάσεις λόγω της υπεροψίας της. Η Γιουνάιτεντ είναι έτσι όλη τη σεζόν, επιτρέπει στον κάθε αντίπαλο να απειλεί...».

@Photo credits: video screen

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα