Ομόνοια: Το πλάνο νίκης στο «Αμμόχωστος»

Ομόνοια: Το πλάνο νίκης στο «Αμμόχωστος»

Ρεπορτάζ: Newsroom
ομονοια
Κωδικός Ν.Σαλαμίνα στην Ομόνοια, στην αυλαία του 2ου γύρου του πρωταθλήματος. Στόχος εκ των ων ουκ άνευ το διπλό, που θα σημαίνει και 3η διαδοχική νίκη για πρώτη φορά στο φετινό μαραθώνιο. Κάτι που θα της επιτρέψει να παραμείνει στα ψηλά και γιατί όχι να αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο. Άλλωστε ο στόχος πριν το «αιώνιο» με το ΑΠΟΕΛ, στις 23 Δεκεμβρίου είναι το απόλυτο (μεθεπόμενο ματς η Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ), ώστε η ομάδα να κατέλθει στο μεγαλύτερο ντέρμπι του κυπριακού ποδοσφαίρου με τη μέγιστη δυναμική.

Άπαντες στο «Ηλίας Πόυλλος» έχουν κατά νου το βαθμό δυσκολίας που χαρακτηρίζει τη νέα επίσκεψη στο «Αμμόχωστος» το βράδυ της Κυριακής. Σαφώς και το εμπόδιο της Νέας Σαλαμίνας είναι υψηλότερο και δεν παρασύρει κανένα το γεγονός ότι προέρχεται από ήττα αφενός και αφετέρου ότι έχει αγωνιστικά προβλήματα. Και υπό αυτό το πρίσμα και με κάθε σοβαρότητα θα προσεγγίσουν τον αγώνα. Την ίδια στιγμή ωστόσο είναι πεπεισμένοι ότι αν εμφανιστούν όπως πρέπει για τις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα, αυτοί θα καθορίσουν και την έκβαση του, με κάθε σεβασμό στην αντίπαλο. Εμφανίσεις του τύπου Οθέλλου στο πρώτο μέρος απαγορεύονται καθώς αν επαναληφθούν θα έχουν κόστος.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Ο κόουτς Αυγουστή και οι Αλιούμ και Χαραλάμπους, θα είναι διαθέσιμοι στο επικείμενο ματς και θα εκτίσουν την ποινή τους στο μεθεπόμενο με την Καρμιώτισσα. Ως εκ τούτου η τεχνική ηγεσία έχει το βλέμμα στραμμένο στο ιατρικό δελτίο. Τις προσεχείς ημέρες θα μπορούν να λεχθούν περισσότερα, καθώς αξιολογούνται σε καθημερινή βάση. Ο αρχηγός Κούσουλος, όπως ο ίδιος ανέφερε χθες βράδυ στο “total green”είναι απολύτως καλά και στη διάθεση του προπονητή του. Ερωτηματικό οι Μάθιους, Παναγιώτου, πάνε πολύ καλύτερα και σε τροχιά επιστροφής οι Κακουλλής και Σίμιτς.

Α.Γ.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα