Απόλλων Λεμεσού: Σε προχωρημένες συζητήσεις με Βάιντσιρλ

Απόλλων Λεμεσού: Σε προχωρημένες συζητήσεις με Βάιντσιρλ

Newsroom
βαιντσριλ
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο Γερμανός προπονητής, Μάρκους Βάιντσριλ, είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Απόλλωνας και ο Μιλόγιεβιτς τράβηξαν χωριστούς δρόμους, με την ομάδα της Λεμεσού να αναζητά πλέον τον αντικαταστάτη του Σέρβου. Ανάμεσα στα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα των υποψηφίων είναι και εκείνο του Μάρκους Βάιντσριλ.

Ο πολύπειρος Γερμανός τεχνικός είναι το μεγαλύτερο φαβορί για να καθίσει στον πάγκο του Απόλλωνα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι προχωρημένες. Ο Βάιντσιρλ έχει ένα πλούσιο βιογραφικό που περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο γερμανικές ομάδες, όπως Στουτγκάρδη, Σάλκε και Άουγκσμπουργκ.

Αν και εφόσον υπάρξει συμφωνία, δεν αποκλείεται ο 48χρονος να φτάσει στην Κύπρο ώστε να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά και να δώσει τα χέρια με τον πρόεδρο της ομάδας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα