Σ. Έλληνας: «Ο Απόλλωνας ήταν θεατής, δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί η ομάδα»

Σ. Έλληνας: «Ο Απόλλωνας ήταν θεατής, δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί η ομάδα»

Newsroom
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
Ο Σωκράτης Έλληνας, μέλος του ΔΣ του Απόλλωνα Λεμεσού, μίλησε σε γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή και τόνισε πως η ομάδα δεν θα ανεχθεί να τιμωρηθεί για μια κατάσταση στην οποία ήταν... θεατής!

Θέση για τα συμβάντα στο «Αλφαμέγα» το βράδυ της Κυριακής (15/9) πήρε και ο Σωκράτης Έλληνας, μέλος του ΔΣ του Απόλλωνα Λεμεσού.

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο γνωστός δικηγόρος τόνισε πως στον σύλλογο δεν θα ανεχθούν να τιμωρηθεί η ομάδα ενώ δεν έχει καμία υπαιτιότητα, ενώ εξήγησε πως όλοι έχουν βαρεθεί με αυτές τις καταστάσεις και θέλουν μόνο να βλέπουν ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα συμβάντα στο γήπεδο:

«Έχουμε κουραστεί όλοι. Να κάνουμε προγραμματισμό και να μην βλέπουμε ποδόσφαιρο. Όλοι περίμεναν αυτό το παιχνίδι, υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες. Έχουμε κουραστεί, έχουμε βαρεθεί. Θέλουμε να βλέπουμε ποδόσφαιρο, τίποτε άλλο».

Αυτά που μπορούν να αλλάξουν:

«Την τελευταία 5ετία ή 10ετία, δεν υπάρχει άλλος αγώνας εκτός από το Απόλλων-ΑΕΛ που να καταλήγει μ’ αυτόν τον τρόπο. Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα».

Για τη νομική πλευρά του θέματος:

«Δεν μπορώ να προδικάσω το αποτέλεσμα. Αναμένουμε τα έγγραφα της παραπομπής και θα τα μελετήσουμε. Εμείς ήμασταν θεατές. Ο Απόλλων χθες ήταν θεατής, τι άλλο μπορώ να πω γι’ αυτό το πράγμα. Η δική μας νομική προσπάθεια θα είναι ότι δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλων σε εντός έδρας παιχνίδι του ενώ ήταν θεατής. Δεν ευθύνεται κανένας από την πλευρά του Απόλλωνα ή των οπαδών μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φταίει ο Απόλλων».

Περιμένει ο Απόλλων να πάρει το παιχνίδι στα «χαρτιά»;

«Περιμένουμε να εφαρμοστούν οι κανονισμοί. Ο κανονισμός λέει πως αν ένας αγώνας δεν διεξάγεται εξ υπαιτιότητας μιας ομάδας, τότε χάνει τον αγώνα με 0-3. Αν δεν έχουν ευθύνη οι δύο ομάδες τότε επαναλαμβάνεται. Η έκθεση του διαιτητή και του παρατηρητή είναι που κρίνουν έναν αγώνα, αυτά παίζουν ρόλο».

Για τις φωτοβολίδες στην κερκίδα του Απόλλωνα:

«Έχει γίνει μεγάλη αναφορά σ’ αυτό και το μόνο που κάνει είναι να ρίχνει λάδι στη φωτιά. Εφόσον ανακοινώνεται ότι ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί και ανοίγουν οι θύρες, άντε να πούμε ότι οι φωτοβολίδες μπήκαν πριν ή μετά. Η προσπάθεια εξομοίωσης ρίχνει λάδι στη φωτιά. Έκανε αναφορά και η ΑΕΛ σ’ αυτό, θεωρώ ότι ήταν άστοχη. Δεν μπορεί να συνδεθεί με οποιονδήποτε τρόπο με την αναβολή του αγώνα. Ήταν επίσης άστοχο που άνοιξαν ταυτόχρονα όλες οι θύρες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα