Απόλλων Λεμεσού: Ψηλά στη λίστα των υποψηφίων προπονητών και ο Νταμπράουσκας

Απόλλων Λεμεσού: Ψηλά στη λίστα των υποψηφίων προπονητών και ο Νταμπράουσκας

Newsroom
Βαλντας111
Ο Απόλλων Λεμεσού, όπως όλα δείχνουν έχει καταλήξει στον Βάιντσιρλ, ωστόσο μέχρι η διοίκηση να κατασταλλάξει, σκεφτόταν και τον Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο Μάρκους Βάιντσιρλ πρόκειται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λεμεσού και αναμένεται να φτάσει στην Κύπρο από ώρα σε ώρα.

Ο Γερμανός τεχνικός θα συναντηθεί με τους προέδρους, θα δει τις εγκαταστάσεις της ομάδας και στη συνέχεια θα παρακολουθήσει δια ζώσης το ματς κόντρα στον Οθέλλο (8/12, 19:00) για την 14η αγωνιστική.

Μετά το «διαζύγιο» με τον Μιλόγεβιτς, η ομάδα βρισκόταν σε αναζήτηση προπονητή και ένα από τα ονόματα που είχαν πέσει στο τραπέζι ήταν αυτό του πρώην τεχνικού του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας.

Οι τελευταίες πληροφορίες, ωστόσο, θέλουν τον Βάιντσιρλ να έχει δώσει τα χέρια με τους διοικούντες και να ταξιδεύει άμεσα με προορισμό την Κύπρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα