Νέα Σαλαμίνα - Απόλλων Λεμεσού 3-1: «Ερυθρόλευκη» φιλική τριάρα με πρωταγωνιστή Βέλλιο

Newsroom
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΦΙΛΙΚΟ
Με πρωταγωνιστή τον Απόστολο Βέλλιο που σκόραρε δις, η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε 3-1 του Απόλλωνα Λεμεσού, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Αμμόχωστος - Επιστροφή».

Την ευκαιρία να δοκιμάσουν πράγματα και να κρατήσουν τους ποδοσφαιριστές τους σε «εγρήγορση», μιας και υπάρχει διακοπή Εθνικών ομάδων, είχαν απόψε (5/9) Χριστόδουλος Χριστοδούλου και Αντριάν Γκούλα, με τη Νέα Σαλαμίνα να επικρατεί 3-1 του Απόλλωνα σε φιλικό στο «Αμμόχωστος - Επιστροφή».

Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Βέλλιος, που πέτυχε τα δυο από τα τρία γκολ της ομάδας του.

Το ματς:

Μόλις στο 6ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ, όταν ο Ντορεγκαράι με προβολή έγραψε το 0-1, ύστερα από μπαλιά του Μπολί. Ωστόσο η απάντηση ήταν άμεση, με τον Απόστολο Βέλλιο τρία λεπτά μετά (9') να βρίσκει δίχτυα για το 1-1.

Ο Έλληνας επιθετικός «χτύπησε» ξανά στο 24ο λεπτό, πετυχαίνοντας με κεφαλιά (έπειτα από σέντρα του Νάρσινγκ) το 2-1. και ενώ είχε προηγηθεί στο 20' επέμβαση του Άντος σε κεφαλιά του Αρτυματά. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 2-1.

Ο Βέλλιος συνέχισε δυναμικά και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Λέουβενμπεργκ να αποκρούει το πλασέ του στο 51΄, ενώ με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα το ανάποδο ψαλίδι του Μινγκελίτο πέρασε άουτ.

Ότι δεν κατάφεραν οι συμπαίκτες του, το πέτυχε στο 70' ο Κοντόπουλος, που με σουτ εντός περιοχής διαμόρφωσε το 3-1. Ο παίκτης της Νέας Σαλαμίνας απείλησε εκ νέου στο 86' με το δυνατό σουτ του να φεύγει άουτ και το 3-1 να παραμένει ως το φινάλε.

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων:

Νέα Σαλαμίνα: Άντος, Σεργίου, Ασεβέδο, Μιχαήλ, Ντιακιτέ, Μπεχαράνο, Φράγκος, Μαυρουδής, Μπαχάσα, Νάρσινγκ, Βέλλιος.

Απόλλων Λεμεσού: Λέουβενμπεργκ, Μπαραχόνα, Λαμ, Αρτυματάς, Ντε Μάρκο, Κολ, Χαραλάμπους, Μπολί, Ντρόζντεκ, Ντορεγκαράι, Βέισμπεκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα