Ομόνοια: Οι εναλλακτικές του Αυγουστή, Φαμπιάνο... απόντος

Ομόνοια: Οι εναλλακτικές του Αυγουστή, Φαμπιάνο... απόντος

Newsroom
φαμπι
Ο τραυματισμός Φαμπιάνο έχει φέρει στο προσκήνιο την αναγκαιότητα για ενίσχυση της Ομόνοιας στη θέση του άσου.

Πονοκέφαλος έχει προκληθεί στην Ομόνοια, στον απόηχο του σοβαρού τραυματισμού του Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ χτύπησε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και τα νέα μετά τις εξετάσεις του δεν ήταν καθόλου ευχάριστα.

Ο 35χρονος θα χρειαστεί να μείνει εκτός για τουλάχιστον τρείς μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι ο Αυγουστή θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για το υπόλοιπο 2023.

Μετά την εξέλιξη αυτή, σπαζοκεφαλιά αποτελεί το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του μιάς και η θέση του άσου είναι τον τελευταίο καιρό μία... πονεμένη υπόθεση για την Ομόνοια. Δεδομένης της απουσίας και του τραυματία Κυριακίδη, ο Κύπριος τεχνικός θα πορευτεί έχοντας τον Ουζόχο κάτω από τα γκολπόστ των πρασίνων.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η προσωρινή λύση βρίσκεται στο πρόσωπο του 18χρονου τερματοφύλακα, Σωτήρη Κελεπέση. Ο νεαρός γκολκίπερ θα φορέσει τα γάντια του Φαμπιάνο μέχρι η ομάδα να κάνει την αναγκαία μεταγραφή στη θέση του τέρματος.

Εναλλακτική λύση αποτελεί και η χρήση του λεγόμενου γ' κανονισμού, ο οποίος προβλέπει πως σε αντίστοιχες περιπτώσεις η ομάδα μπορεί να προσλάβει άνεργο τερματοφύλακα.

@Photo credits: Associated Press, KOSTAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα