Ομόνοια: Χωρίς Σωφρόνη, Χαμπό, Αλιούμ με Καρμιώτισσα - Αγωνία για Μάθιους

Newsroom
mathews11
Κατόπιν ενημέρωσης από την ΚΟΠ, οι Χάμπος, Αλιούμ και Σωφρόνης θα εκτίσουν τις ποινές τους, ενώ ο Μάθιους παραμένει αμφίβολος ενόψει Καρμιώτισσας 16/12).

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας Χαράλαμπος Χαραλάμπους και Σαϊντού Αλιούμ θα εκτίσουν τις ποινές τους στην 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στην αναμέτρηση επί της Καρμιώτισσας (16/12).

Την ίδια ώρα, εκτός θα παραμείνει και ο προπονητής, Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος είναι επίσης τιμωρημένος.

Αγωνία για Μάθιους

Ο 31χρονος αμυντικός αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού, αποχωρώντας μάλιστα στο ημίχρονο του αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα και έβαλε τους πάντες στο στρατόπεδο των «πρασίνων» σε αγωνία.

Όπως ανέφερε το μέλος του μέλος του Γραφείου Τύπου της Ομόνοιας, Σάββας Σταύρου στην εκπομπή Total Green, ο Ουαλός μπακ τραυματίστηκε πίσω από το γόνατο και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις( έκανε ήδη σήμερα MRI) για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Για την ώρα δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις για το αν θα προλάβει το ματς με την Καρμιώτισσα, όμως η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει στο επόμενο 24ωρο.

Αν και πρόκειται για ένα από τους πλέον βασικούς παίκτες της ομάδας με συνεχόμενα 90άλεπτα, όπως έδειξε ο Πάρης Ψάλτης και στις δύο συμμετοχές του με Οθέλλο και Ν.Σαλαμίνα είναι σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα, είχε πολύ καλή παρουσία και είναι πιθανό, το Σάββατο να κληθεί να πάρει φανέλα βασικού με την Καρμιώτισσα.

Α.Γ.

@Photo credits: Associated Press, KOSTAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα