Πάφος: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κριστιάνο Τζαρέτα

Πάφος: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κριστιάνο Τζαρέτα

Επιμέλεια: Newsroom
cristiano_giaretta
Την πρόσληψη του Κριστιάνο Τζαρέτα ανακοίνωσε η Πάφος, για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Την πρόσληψη του Κριστιάνο Τζαρέτα, για τη θέση του τεχνικού διευθυντή ανακοίνωσε η Πάφος. Η ανακοίνωση της ομάδας συνοδεύεται από δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ομάδας, Ρόυμαν Ντουμπόφ, ο οποίος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του 55χρονου Ιταλού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

CRISTIANO GIARETTA - NEW SPORTING DIRECTOR OF PAFOS FC

📄Πάφος, Κύπρος, 20 Δεκεμβρίου 2023 – Το Σωματείο μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Ιταλού Cristiano Giaretta ως νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας. Το συμβόλαιο του 55 ετών ειδικού με την ΠΑΦΟΣ FC ξεκινάει άμεσα.

Ο Giaretta υπήρξε πρώην ποδοσφαιριστής με πολύχρονη καριέρα ως επαγγελματίας παίκτης στην πατρίδα του. Αργότερα αποφοίτησε από τη φημισμένη σχολή προπονητών στο Conversano της Ιταλίας. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία τα τελευταία χρόνια, αναλαμβάνοντας τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή στη Novara, όπου ανέβασε την ομάδα σε Serie A, καθώς και στις Ascoli and Udinese.

🗣️ κ. Roman Dubov: ” Όπως όλοι γνωρίζουμε η ομάδα μας βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της συνεχής ανάπτυξης και καλούμαστε να ενισχύσουμε περαιτέρω τα αποδυτήρια μας και να δίνοντας επιπλέον έμπειρη υποστήριξη στο προπονητικό επιτελείο και στην ομάδα scouting.

Ο Cristiano είναι μία δυναμική προσωπικότητα με γνώσεις και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει την ομάδα να ανέβει στο επόμενο επίπεδο και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως διοικητικό συμβούλιο.”

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα