ΑΕΚ Λάρνακας: Οι τρεις αναγκαστικές κινήσεις του Μπεν Σιμόν και τα νέα πρόσωπα

Πάνος Λάρκος
σιμον αεκ3
Η παρουσία του στον πάγκο της ΑΕΚ έχει αλλάξει άρδην το κλίμα και την ψυχολογία στην ομάδα της Λάρνακας. Ο Ραν Μπεν Σιμόν έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα σύνολο που πατάει γερά στα πόδια του και έχει πίστη στις δυνατότητες του. Ένα σύνολο ικανό να δώσει πράγματα και να πετύχει.

Το ματς με τη Δόξα αποτελεί ένα ακόμη καλό τεστ. Δεν είναι παιχνίδι που έχει τις δυσκολίες άλλων αγώνων που προηγήθηκαν που ήταν ντέρμπι και η ΑΕΚ πήρε εκείνο που ήθελε, αλλά έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Και το λέμε αυτό γιατί ο Μπεν Σιμόν έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες.

Είναι εκτός οι τιμωρημένοι Μιλίσεβιτς, Γκουστάβο Λέδες, Φραν Σολ και Γκαρσία με τον τελευταία να είναι και τραυματίας. Έτσι είναι δεδομένες οι τρεις αλλαγές μιας και ο Γκαρσία ήταν εκτός και από τον προηγούμενο αγώνα του.

Οι πιθανότεροι αντικαταστάτες…

Στην άμυνα επιστρέφει από τιμωρία ο Τόμοβιτς. Έτσι, ο Σέρβος αναμένεται να βρεθεί δίπλα από τον Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας και να αποτελέσουν το αμυντικό δίδυμο. Ο Γκουστάβο που είναι ανεβασμένος και θυμίζει τον παλιό καλό Γκουστάβο θα είναι εκτός και τη θέση το πιο πιθανό θα πάρει ο Καπτούμ.

Για την κορυφή της επίθεσης και την απουσία του Φραν Σολ τα σενάρια είναι δυο. Τη θέση διεκδικούν Ράφα Λόπες και Ιβάν Τρισκόφσκι, Ο Ραν Μπεν Σιμόν στα παιχνίδια που βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ έδωσε περισσότερο χρόνο στον Ράφα Λόπες και πιθανόν να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Τίποτα όμως δεν είναι δεδομένο…

@Photo credits: Associated Press

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα