ΑΕΚ Λάρνακας-Δόξα Κατωκοπιάς 2-1: Τρίτη σερί νίκη για την ομάδα της Λάρνακας

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Η ΑΕΚ Λάρνακας ξεπέρασε το εμπόδιο της Δόξας στο ''Αρένα'' με σκορ 2-1 για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta. Η ΑΕΚ πραγματοποίησε την 3η σερί νίκη και ανακτά έδαφος για μια θέση στην εξάδα μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα της σεζόν.

Η Δόξα άνοιξε το σκορ στο 10' από τα 11 βήματα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Ναμπί. Ο Ντιογκού έκανε λάθος γύρισμα στον Πίριτς και ο Τρούγιτς βγήκε στην αντεπίθεση με αποτέλεσμα ο Ντιογκού να ανατρέπει τον Σκόλγκουτ στην περιοχή με αποτέλεσμα ο διαιτητής να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών εις βάρος της ΑΕΚ.

Στην συνέχεια του αγώνα η ΑΕΚ ήταν αυτή που προσπαθούσε να βρει την απάντηση στο γκολ με παιχνίδι από τα πλάγια χωρίς όμως να καταφέρει να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε γκολ.Ενώ η Δόξα απειλούσε με αντεπιθέσεις εκμεταλλευόμενη κυρίως την ταχύτητα του Ασαντέ.

Το γκολ για την ομάδα της Λάρνακας ήρθε με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Μια ωραία παράλληλη σέντρα του Ρομπέρζ κατάληξε στα πόδια του Γκάμα στο ύψος της μικρής περιοχής και με ένα ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Μετά την ισοφάριση η ΑΕΚ είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες, με την Δόξα να κλίνεται στο μισό γήπεδο.

Το γκολ ανατροπής για την ΑΕΚ ήρθε στο 82' με τον Τρισκόφσκι να βρίσκεται στο ένας με έναν μετά από μια όμορφη ενέργεια του Ντίμερς. Με ένα ψύχραιμο πλασέ ο αρχηγός της ΑΕΚ ανατρέπει το σκορ και κάνει το 2-1 για την ομάδα της Λάρνακας.

ΑΕΚ (Ραν Μπεν Σιμόν): Πίριτς, Ντιονκού, Τόμοβιτς, Ρομπέρζ, Σάντσες (56′ Τόνγκια), Πονς, Γκάμα (79′ Μάμας), Ντίμερς, Φαράζ (65′ Σάντος), Γκιούρτσο, Τρισκόφσκι.

Δόξα (Γιώργος Πετράκης): Σισκόφσκι, Ε. Κυριάκου, Αντωνιάδης, Πούριτς, Φοφανά (46′ Στυλιανού), Βελκόφσκι, Τραϊτσέφσκι (56′ Τζέτζε), Ναμπί, Τρούγιτς, Σκόγκλουντ (46′ Κυριάκου), Ασάντε.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα