Ανόρθωση: Ο περιβόητος Τσίκο, η ενίσχυση και η… αντίδραση

Ανόρθωση: Ο περιβόητος Τσίκο, η ενίσχυση και η… αντίδραση

Πάνος Λάρκος
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Το θέμα Τσίκο συνεχίζει να απασχολεί την Ανόρθωση, ενώ η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ «έδειξε» ενίσχυση.

Η ήττα από το ΑΠΟΕΛ σκόρπισε απογοήτευση στην Ανόρθωση αλλά τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να σταθούν άλλο εκεί. Πρέπει να δουν μπροστά και να κοιτάξουν την επόμενη μέρα η οποία φέρνει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι αυτή τη φορά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» απέναντι στην ΑΕΛ.

Στην φετινή πορεία της η Ανόρθωση έχει γνωρίσει συνολικά τρεις ήττες στο πρωτάθλημα και το θετικό είναι ότι μετά από κάθε ήττα έχει καταφέρει να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει με νίκες. Το ίδιο καλείται να πράξει και τώρα. Να βρει τον τρόπο να επιστρέψει άμεσα στις νίκες.

Μετά την πρώτη της ήττα η Ανόρθωση στο πρωτάθλημα κατάφερε να αντιδράσει άμεσα και να κερδίσει την αμέσως επόμενη αγωνιστική τη Δόξα με 2-0, ενώ την ίδια αντίδραση είχε και στη δεύτερη της ήττα από την Πάφο, όπου κατάφερε να επανέλθει με μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την Ομόνοια με 2-0. Το ίδιο επιβάλλεται να κάνει και τώρα για να μην χάσει επαφή με την κορυφή και να παραμείνει σε τροχιά διάκρισης και στόχων.

Μέσα σε όλα αυτά η Ανόρθωση έχει να διαχειριστεί και την ιδιάζουσα περίπτωση… Τσίκο Μπάνζα. Ο Αγκολέζος παραμένει στην πατρίδα του και όπως φαίνεται έχει πάρει κλήση για να ενσωματωθεί με την Αγκόλα μιας και είναι μέσα στις τέσσερις επιπλέον επιλογές, πέραν της λίστας στων 23 που έχει δηλωθεί.

 

Την ίδια ώρα στην Ανόρθωση δηλώνουν πλήρη άγνοια για την κλήση του Τσίκο μιας και ακόμη επίσημα δεν έχει φθάσει στα γραφεία της ομάδας τίποτα σχετικό. «Επίσημα δεν έχουμε λάβει κάποια ενημέρωση από τον ποδοσφαιριστή. Τον περιμένουμε στην Κύπρο τις επόμενες μέρες για να μας δώσει εξηγήσεις. Επισήμως δεν έχουμε λάβει καμία κλήση για τον ποδοσφαιριστή», ανέφερε σε τοποθετήσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Σε διπλό ταμπλό για ενίσχυση

Ο Αντόνιο Πριέτο πατάει γκάζι ενόψει μεταγραφικής ενίσχυσης μιας και μετά τον Μακούν ετοιμάζεται για δυο ακόμη κινήσεις ενίσχυσης. Όλα δείχνουν ότι θα αποκτηθεί ένας ακόμη μέσος και ένας δεξιός εξτρέμ. Μία περίπτωση που έχει αξιολογηθεί θετικά φαίνεται να κερδίζει έδαφος και να προχωρά και σύντομα αναμένουμε οριστικές εξελίξεις. Στόχος είναι τα νέα αποκτήματα να έρθουν το συντομότερο για να μπορέσουν να δώσουν και λύσεις όσο γίνεται πιο νωρίς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα