Ανόρθωση: Γυρίζει σελίδα, νέα εποχή με Πραστίτη

Ανόρθωση: Γυρίζει σελίδα, νέα εποχή με Πραστίτη

Newsroom
ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Τέλος στην αβεβαιότητα με κάθε επισημότητα μπαίνει σήμερα στην Ανόρθωση μιας και στις 17:30 είναι προγραμματισμένη η έκτακτη Γενική Συνέλευση στην οποία θα ανακοινωθούν επίσημα τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τον Κυριάκο Πραστίτη και τα οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρουν το πράσινο φως.

Εκτιμάται ότι θα γίνει παρουσίαση όλων των συνεργατών του Πραστίτη και τον ρόλο που θα έχει ο καθένας στο νέο διοικητικό συμβούλιο και ακολούθως θα μιλήσει στα μέλη που θα παρευρεθούν ο νέος πρόεδρος θέλοντας να στείλει τα δικά του μηνύματα, αλλά και να αναλύσει τις προτεραιότητες που θα θέσει ως νέο συμβούλιο.

Πολλά από τα άτομα που θα τον πλαισιώσουν θα είναι νέα και χωρίς ιδιαίτερες εμπειρίες αλλά θα έχουν τη δίψα και τη θέληση να προσφέρουν και να εργαστούν για να βοηθήσουν η Ανόρθωση να ξεπεράσει τις μεγάλες δυσκολίες του σήμερα και να δει το αύριο με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Την ίδια ώρα θα γίνει και μία ομάδα ατόμων που σε βάθος χρόνου θα προσπαθήσουν να χειριστούν το θέμα με την πιθανή είσοδο επενδυτών. Ένα θέμα και μία προοπτική η οποία ενδιαφέρει πολύ την ομάδα της Αμμοχώστου, καθώς μέσα από τους επενδυτές θα μπορέσει να δει καλύτερες μέρες στο οικονομικό και όχι μόνο τομέα.

Τελική ευθεία για ΑΕΚ…


Μέσα από τις διοικητικές εξελίξεις υπάρχει και το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Ανόρθωση όπου είναι πολύ σημαντικό και από αγωνιστικής αλλά και ψυχολογικής πλευράς. Το θετικό για τον Οκκά είναι ότι έχει επιπλέον επιλογές στη διάθεση του με τους Σπόλιαριτς και Τεϊσέιρα να είναι έτοιμοι, ενώ και ο Κριχόβιακ είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα