Α' κατηγορία Κύπρου, ΠΑΣΠ: «Δείχνουμε κόκκινη κάρτα στη βία και τον ρατσισμό»

Newsroom
πασπ4
Με πρωτοβουλία του ΠΑΣΠ, όλοι οι παίκτες των ομάδων που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Cyta, θα περάσουν το δικό τους μήνυμα κατά της βίας και του ρατσισμού, όταν εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο.

Το σύνθημα της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας είναι: «Δείχνουμε κόκκινη κάρτα στη βία και τον ρατσισμό!»

Σύμφωνα με της Παγκύπριας Ένωσης Ποδοσφαιριστών, οι παίκτες των ομάδων θα στείλουν ενωμένοι το συγκεκριμένο μήνυμα κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

Αφορμή, τα περιστατικά βίας των οποίων έχουμε γίνει μάρτυρες σε αρκετές αναμετρήσεις τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΠ:


«Δείχνουμε κόκκινη κάρτα στη βία και τον ρατσισμό!

Αυτή την αγωνιστική κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο, ενωμένοι όλοι οι ποδοσφαιριστές στέλνουν μηνύματα εναντίον κάθε είδους βίας και διάκρισης.

Οι ποδοσφαιριστές εκφράζουν τον προβληματισμό τους για τα περιστατικά βίας και ρατσισμού στους αγωνιστικούς χώρους. Το κάθε γήπεδο θα πρέπει να είναι ένας ασφαλής χώρος ψυχαγωγίας για όλους όσους βρίσκονται εντός.»

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / NIKOS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα