ΑΕΖ - Ομόνοια 0-0: Γκέλα ολκής για τους «πράσινους»

Νίκος Καρτσάκης
aez omonoia
Μετά το 3-3 του πρώτου γύρου, η Ομόνοια δεν τα κατάφερε ούτε αυτή τη φορά κόντρα στην ΑΕΖ, μένοντας στο 0-0 στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Σε ένα κακό ποιοτικά ματς, η Ομόνοια έμεινε στο 0-0 κόντρα στην ΑΕΖ στο «Αμμόχωστος Επιστροφή» και απώλεσε δυο υπερπολύτιμους πόντους στη «μάχη» του πρωταθλήματος.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδίκησε «δάφνες ποιότητας», με την Ομόνοια να σκοράρει στο 11’ με τον Λάγκ, αλλά το γκολ να ακυρώνεται για οφσάιντ (η αποφάση επικυρώθηκε και από το VAR). Η μεγαλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους καταγράφηκε στο 27’, όταν το σουτ του Λοΐζου από πλάγια θέση αποκρούστηκε από τον Μιλοσάβλεβιτς, ενώ στην επαναφορά το σουτ του Σίμιτς μπλοκαρίστηκε από τον Γιαντάλ. Στο επόμενο κόρνερ, ο Λαγκ εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Μιλοσάβλεβιτς, πήρε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 36’ ήταν η σειρά του Λοΐζου να απειλήσει με σουτ από καλή θέση, αλλά να μην στέλνει την μπάλα στην εστία. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι είχαν μια στιγμή στο 20’, με το σουτ του Σλόγκαρ να περνάει άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, χρειάστηκε να περάσουν δεκαπέντε λεπτά για να καταγραφεί η πρώτη σημαντική στιγμή στο ματς. Ο Κούσουλος μπήκε από δεξιά στην περιοχή, έκανε το γύρισμα από πλάγια θέση, ο Μιλοσάβλιεβιτς έδιωξε με τα πόδια. Στο 64’ ήταν η σειρά της ΑΕΖ να απειλήσει για πρώτη φορά, όταν το σουτ του Σλόγκαρ χτύπησε σε αμυντικό και η μπάλα έφυγε κόρνερ.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι γηπεδούχοι λίγο έλειψαν να σκοράρουν, αλλά ο Λαγκ αμύνθηκε σωτήρια για την Ομόνοια το σουτ του Κλε.

ΑΕΖ: Μιλοσάβλιεβιτς, Παστελλής, Γιαντάλ, Σαρφό, Σλόγκαρ (76' Ματόνγκο), Κάστρο, Ρέινολντς, Χατζηβασίλη (55' Κλε), Ρουίζ, Σιφναίος (67' Γιουσούφ), Χρίστου (67' Αντωνίου).

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Μάθιους (65' Ψάλτης), Κακουλλής, Λοΐζου (71' Αμού), Σίμιτς, Λανγκ, Παναγιώτου (80' Λέτσιακς), Κούσουλος, Μίλετιτς, Χαραλάμπους (65' Φράνσον), Μπεζούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα