Άρης Λεμεσού - Καρμιώτισσα 3-0: «Πάτησε» κορυφή, ξορκίζοντας τον κακό του «δαίμονα» (vid)

Νίκος Καρτσάκης
Δίχως να εντυπωσιάσει, ο Άρης επικράτησε 3-0 της Καρμιώτισσας στο «Αλφαμέγα», πατώντας έστω και προσωρινά κορυφή, «σπάζοντας» και την κακή πρόσφατη παράδοση κόντρα στους φιλοξενούμενους

Με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος, ο Άρης Λεμεσού επιβλήθηκε 3-0 της Καρμιώτισσας και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή του πρωταθλήματος CYTA. Αυτή ήταν η έβδομη συνεχόμενη νίκη για τους περυσινούς πρωταθλητές Κύπρου (όγδοη μαζί με το παιχνίδι Κυπέλλου), οι οποίοι έφτασαν τους 53 βαθμούς, περιμένοντας να δουν το αυριανό αποτέλεσμα του αυριανού ματς ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη κόντρα στην Καρμιώτισσα για τον Άρη, μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα (πέρυσι και φέτος στον πρώτο γύρο).

«Βραχυκύκλωμα» του Άρη στο πρώτο μέρος, σωστή αμυντική προσέγγιση από Καρμιώτισσα


Στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι δυσκολεύτηκε να φανεί επικίνδυνη, καθώς η Καρμιώτισσα ήταν σωστά στημένη στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι, χάνοντας μια σπουδαία ευκαιρία με τον Κατσαντώνη, στο 19’. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Χρήστου Χαραλάμπους βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά το σουτ του πήγε άουτ. Μάλιστα, έξι λεπτά αργότερα, ο Θεοδώρου σέντραρε και ο Τσουκαλάς έπιασε ένα σουτ, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 43 για να καταγραφεί η πρώτη και μοναδική σημαντική ευκαιρία, μετά από τη σέντρα του Καζού και την κεφαλιά του Μοτνόρ. Οι περυσινοί πρωταθλητές, είχαν άλλη μια καλή στιγμή στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μουσουντά έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πήγε άουτ.

Τρια γκολ με «σβηστές» μηχανές


Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης, χωρίς να εντυπωσιάσει, είχε την ουσία και πέτυχε τα γκολ που του έδωσαν μια υπερπολύτιμη νίκη. Με το «καλημέρα», ο Σάβο, εκμεταλλεύτηκε την κακή εκτίμηση της φάσης από τον Κοβάσεβιτς, βγαίνοντας τετ α τετ απέναντι στον Άντος και πετυχαίνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στη συνέχεια, η ομάδα της Λέμεσου ήλεγχε τον αγώνα, καταφέρνοντας να πετύχει και νέο γκολ στο 71’. Ο Γιάνγκο έκανε την μπαλιά, με τον Κοκόριν να βρίσκεται στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή και να μην αφήνει περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Μάλιστα, στο 80’ ο Καζού έκανε το 3-0, με «αψεγάδιαστο» τελείωμα δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας της Λεμεσού.

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Σανέ (39′ Καζού), Γιαγκό, Μουσούντα, Ουρόσεβιτς, Νίκολιτς (46′ Γκομίς), Στρούσκι, Μπράουν (46′ Κοκόριν), Μοντνόρ, Μπένγκτσον, Σάβο (66′ Σόκε).

Καρμιώτισσα (Χρίστος Χαραλάμπους): Άντος, Γκραντινάρου, Μαλόνε (70′ Αγγελή), Πάβλοβετς, Κοβάσεβιτς, Νεοφύτου, Τσουκαλάς, Κατσαντώνης, Θεοδώρου, Ουεσλάτι (70′ Χαραλάμπους), Ρόσι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα