Πρωτάθλημα Κύπρου: Η 2η αγωνιστική ήταν των… Λεμεσιανών!

Σάββας Νεοκλέους
proponites_lemesos
Η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας ανήκει στο παρελθόν, εντούτοις, μπορεί να χαρακτηριστεί ότι είχε… Λεμεσιανό χρώμα!

Σε αυτή την αγωνιστική και οι τέσσερις ομάδες της συμπρωτεύουσας κέρδισαν. Τον… χορό των επιτυχιών των Λεμεσιανών ομάδων άνοιξε το βράδυ της Παρασκευής ο Άρης με το στενό 1-0 επί της Ομόνοιας 29Μ.

Με το ίδιο σκορ κέρδισαν την επόμενη μέρα, το Σάββατο, η ΑΕΛ την Ομόνοια Αραδίππου στο «ΆλφαΜέγα Stadium» και εκτός έδρας η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Το… καρέ νικών των Λεμεσιανών ομάδων ολοκλήρωσε το Σαββατόβραδο ο Απόλλωνας με το εκτός έδρας τρίποντο, νίκη με 1-2, επί της Ανόρθωσης.

ΑΕΛ και Άρης είναι οι δύο Λεμεσιανές ομάδες που κέρδισαν και στις δύο πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, έχουν το απόλυτο, 6 βαθμούς, όσους και η Ομόνοια.

Για Απόλλωνα και Καρμιώτισσα ήταν οι πρώτες νίκες, έχουν από 3 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την 3η αγωνιστική έχουμε το σούπερ Λεμεσιανό ντέρμπι, Απόλλων-ΑΕΛ, ενώ η Καρμιώτισσα θα φιλοξενήσει στο «Αμμόχωστος» τον ΑΠΟΕΛ, ενώ ο Άρης θα αντιμετωπίσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Ομόνοια Αραδίππου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα