Άρης Λεμεσού: Τροφική δηλητηρίαση 20 παικτών, η αστυνομία διερευνά το αν υπήρχε πρόθεση

Άρης Λεμεσού: Τροφική δηλητηρίαση 20 παικτών, η αστυνομία διερευνά το αν υπήρχε πρόθεση

Newsroom
αρης δηλητηριαση
Η διοίκηση του Άρη Λεμεσού, καταγγέλλει πως 20 παίκτες της ταλαιπωρήθηκαν από δηλητηρίαση πριν την αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΛ και ενημέρωσε την αστυνομία προκειμένου να διερευνηθεί το αν υπήρχε πρόθεση.

Το σύνολο του Σπιλέφσκι αποδεκατίστηκε πριν το ματς κόντρα στην ΑΕΛ για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta, με τη διοίκηση πλέον να αναζητά τις αιτίες πίσω από αυτό το συμβάν.

Πιο συγκεκριμένα, 20 παίκτες του Άρη Λεμεσού αλλά και μέλη του προπονητικού team, υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση μετά από κατανάλωση συγκεκριμένου φαγητού σε εκδήλωση της ομάδας και χρειάστηκε να μεταφερθούν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, υπεύθυνος επικοινωνίας του συλλόγου διαβεβαίωσε πως για το περιστατικό έχει λάβει γνώση η αστυνομία και πλέον έχουν αρχίσει οι έρευνες σχετικά με το αν υπήρχε πρόθεση πίσω από αυτό το περιστατικό.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / MARIOS GRIGORIOU

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα