ΑΠΟΕΛ: Η διαχείριση του +3 και τα «πρέπει»

ΑΠΟΕΛ: Η διαχείριση του +3 και τα «πρέπει»

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Με τις δύο νίκες που πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ στην ουρά της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, κάλυψε το χαμένο έδαφος προηγούμενων αγωνιστικών και μπαίνει καβάλα στο άλογο στα πλέι οφ.

Εννοείται πως η διαφορά των τριών βαθμών από τον Άρη και των επτά από την ΑΕΚ, όπως μπορεί να αυξηθεί έτσι μπορεί να εξανεμιστεί. Από τη στιγμή που όλα τα παιχνίδια έχουν πλέον τον χαρακτηρισμό ντέρμπι, τα πάντα μπορούν να ανατραπούν από τη μία αγωνιστική στην άλλη.

Για τον ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, θα έχει πολύ μεγάλη σημασία να ξεκινήσει ιδανικά τη διαδικασία των 10 αγώνων, περνώντας ξεκάθαρο μήνυμα με το «καλημέρα» ότι είχε και έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δεν θα είναι καθόλου εύκολα το έργο του. Μπορεί η Ανόρθωση να παρουσιάζει κάμψη στην απόδοσή της και να δίνει μάλιστα εξ αναβολής παιχνίδι σήμερα με την ΑΕΖ, άρα θα είναι περισσότερο επιβαρυμένη, αλλά απέδειξε αρκετές φορές ότι ξέρει να αντιδρά.

Στον ΑΠΟΕΛ, αφού πήραν ανάσες μετά το παιχνίδι με τη Δόξα, έστρεψαν αποκλειστικά το μυαλό στην πρώτη αποστολή στα πλέι οφ, με στόχο να παρουσιαστούν όπως πρέπει ώστε να βρουν τον δρόμο προς το «τρίποντο».

Ο Κρέσπο υπέστη υποτροπή στο πρόβλημα που τον κράτησε για 2,5 μήνες εκτός δράσης και ως εκ τούτου δεν αναμένεται σύντομα η επιστροφή του. Εξέλιξη που εννοείται αποτελεί πλήγμα με βάση την ποιότητά του. Ο Πέτροβιτς θα είναι διαθέσιμος με την Ανόρθωση και θα χάσει το αμέσως επόμενο παιχνίδι με την Πάφο.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα