Ομόνοια: Πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες Αναστασίου, με το μυαλό στον Άρη

Ομόνοια: Πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες Αναστασίου, με το μυαλό στον Άρη

Newsroom
ομονοια
Η εκ βαθέων αναδόμηση του ποδοσφαιρικού τμήματος με σφραγίδα Παπασταύρου στην Ομόνοια συνεχίζεται, με τον Γιάννη Αναστασίου να βάζει σήμερα ξανά «πράσινη» φόρμα στην προπόνηση και να ετοιμάζεται για ντεμπούτο την Κυριακή με τον Άρη.

Ο απόηχος των χθεσινών εξελίξεων στο οικοδόμημα της Ομόνοιας καλά κρατεί, άλλωστε θα υπάρξει και συνέχεια. Ο πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου, έχει στο μυαλό του και άλλες ενέργειες, αλλά και έτοιμες αποφάσεις για υλοποίηση, ώστε επιτέλους ο τρόπος λειτουργίας να βελτιωθεί κατά πολύ, προς τέρψιν της ομάδας. Περί τούτου ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» αναμένεται σύντομα στην Κύπρο, θα παραμείνει δε για αρκετό καιρό.

Στην εδώ παρουσία του μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουνε θα έχει σημαντικές-καθοριστικές συναντήσεις με τα υψηλά κλιμάκια της πολιτείας, για το μείζον θέμα του γηπέδου, ( η προσπάθεια για το Μακάρειο δεν εγκαταλείπεται).

Ο πρόεδρος, που χθες αιφνιδίασε με Γιάννη Αναστασίου, στο πρόσωπο του οποίου βλέπει τον άνθρωπο που θα συμβάλει σημαντικά στο να πετύχει το νέο project. «Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας μέχρι τον Μάιο του 2026.

Ωστόσο, λόγω της ανάγκης που προκύπτει, ο κ. Αναστασίου θα έχει και καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή, μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου». Αυτό αναφερόταν χθες στην ανακοίνωση και από σήμερα ο 50χρονος τεχνικός πιάνει άμεσα δουλειά και θα κοουτσάρει την Ομόνοια στο προσεχές παιχνίδι με τον Άρη, στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Πρώτη γνωριμία με τους παίκτες στο «Ηλίας Πούλλος», γνώριμα πρόσωπα από την προηγούμενη θητεία του οι νεαροί Χαραλάμπους και Κακουλλής, που μαζί με τους Τζιωνή και Λοΐζου, είχαν πάρει το βάπτισμα του πυρός, στην πρώτη θητεία του Ελλαδίτη κόουτς, αλλά και οι Κούσουλος και Παναγή, όταν επιστρέψει από τον δανεισμό του στον Εθνικό Άχνας.

Για την οποίο, η απόφαση να βοηθήσει από τον πάγκο, αν και θα μπορούσε να αρνηθεί ώστε να μην «τσαλακωθεί», μετρά πολύ στα υπέρ του. Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, η Ομόνοια θα επιδιώξει την Κυριακή να νικήσει για πρώτη φορά τον περσινό πρωταθλητή, μετά από δυο χρόνια. Για να πάει με καλή ψυχολογία στον προημιτελικό κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης.

Επιστροφές:

Υπάρχουν σημαντικές επιστροφές καινό Ελλαδίτης προπονητής θα έχει στη διάθεση του, τους Ουζόχο, Μάθιους, Λανγκ, με καλές πιθανότητες επιστροφής επίσης και ο Σίμιτς.

Απουσίες:

Παραμένουν στα «πιτς» οι Ψάλτης και Μπασιρού.

Είναι σίγουρο ότι στις λίγες προπονήσεις που θα ακολουθήσουν, μέχρι το παιχνίδι της Κυριακής, ο κόουτς Αναστασίου, θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, να τους δώσει αυτοπεποίθηση και να τους προετοιμάσει κατάλληλα, έτσι ώστε την ερχόμενη Κυριακή να παρουσιαστούν στο γήπεδο όπως πρέπει, διεκδικητικοί για το τρίποντο απέναντι στον Άρη. Και ασφαλώς στο σκάουτινγκ του αντιπάλου, με την βοήθεια του υπόλοιπου σταφ.

ΑΓ

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα