Ανάλυση, εντολές και φουλ για το «διπλό» ο ΑΠΟΕΛ

Ανάλυση, εντολές και φουλ για το «διπλό» ο ΑΠΟΕΛ

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Η πρεμιέρα των πλέι οφ πλησιάζει και στον ΑΠΟΕΛ έχουν κάνει την ανάλυσή τους ενόψει της αναμέτρησης με την Ανόρθωση (25/2, 16:00), θέλοντας φυσικά να ξεκινήσουν με το δεξί σε αυτό το νέο μίνι πρωτάθλημα.

Είπαν αυτά που ήθελαν να πουν στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», αναλύθηκε ο αντίπαλος και δόθηκαν οι εντολές στους παίκτες. Αυτό που απομένει είναι ο ΑΠΟΕΛ να παρουσιαστεί όπως πρέπει στο αυριανό (25/2, 16:00) παιχνίδι με την Ανόρθωση και να μπει με το δεξί στα πλέι οφ.

Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», περιμένει την ομάδα του Σα Πίντο ένα εξαιρετικά δύσκολο 90λεπτο και για να καταφέρει να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς, απαιτείται να φτάσει στο ύψος μίας εκ των καλύτερων εμφανίσεών του.

Οι ποδοσφαιριστές επιβάλλεται να είναι συγκεντρωμένοι και έχοντας περίσσιο πάθος να αποδράσουν με το «διπλό» από το στάδιο της Λάρνακας, διατηρώντας τις αποστάσεις από τις ομάδες που τους ακολουθούν στη βαθμολογία.

Ο Χοσέ Κρέσπο μπήκε ξανά στο απουσιολόγιο και δεν αναμένεται ότι θα βγει από αυτό σύντομα. Μπροστά από τον Μπέλετς θα είναι οι Πέτροβιτς, Ντβάλι και στα άκρα της άμυνας οι Τσεπάκ, Σούτιτς (ή Ζέφτε). Οι Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο, Βιγιαφάνιες θα κινούνται στο κέντρο, στις πτέρυγες οι Ντονγκαλά, Μαρκίνιος και στην επίθεση ο Κβιλιτάια.

Αυτοί θεωρούνται οι επικρατέστεροι για να αρχίσουν το αυριανό ματς. Υπάρχουν ωστόσο επιλογές για να καταγραφούν 1-2 διαφοροποιήσεις, χωρίς το συγκεκριμένο σενάριο να έχει πολλές πιθανότητες με βάση τις εντολές των τελευταίων 24ωρων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα