Καρμιώτισσα: Να ξορκίσει αυτή την κατάρα και να πάρει βαθιές ανάσες παραμονής

Καρμιώτισσα: Να ξορκίσει αυτή την κατάρα και να πάρει βαθιές ανάσες παραμονής

Σάββας Νεοκλέους
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
Μόνο θετική δεν είναι η πρόσφατη παράδοση της Καρμιώτισσας κόντρα στον Εθνικό Άχνας, τον οποίο έχει να κερδίσει περισσότερα από πέντε χρόνια. Έτσι, θέλει να «ξορκίσει» την κατάρα και να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της «μάχης» για παραμονή.

Πέντε χρόνια και… κάτι, έχει να κερδίσει η Καρμιώτισσα τον Εθνικό Άχνας σε όποιο θεσμό και εάν τον βρίσκει μπροστά της.

Η ομάδα των Πολεμιδιών κέρδισε τελευταία φορά τον Εθνικό την 23η Ιανουαρίου 2019, όταν στο εντός έδρας ματς τότε για τον θεσμό του Κυπέλλου επικράτησε με 2-1. Ακολούθησαν επτά παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων μέχρι σήμερα, χωρίς να καταφέρει να κερδίσει κάποιο η Καρμιώτισσα.

Παρόλα αυτά, οι προϊστορίες είναι για να… σπάνε, στη φετινή Καρμιώτισσα δεν βλέπουν το παρελθόν και το τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια και με τον αέρα ιδανικής ψυχολογίας που έχουν αποκτήσει όλοι στην ομάδα μετά τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα (με Δόξα Κατωκοπιάς και ΑΕΖ Ζακακίου) ταξιδεύουν σήμερα στο Δασάκι με ένα και μοναδικό στόχο.

Να επιστρέψει από εκεί η αποστολή με βαθμολογικό κέρδος στις αποσκευές και γιατί όχι με το τρίποντο που θα αυξήσει για τα καλά τις πιθανότητες παραμονής στην Α΄ Κατηγορία.

Στην τρέχουσα σεζόν, στα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου, η Καρμιώτισσα έχασε στην 5η αγωνιστική (23.09.2023) στο Δασάκι με 3-0, ενώ για τη 18η αγωνιστική (07.01.2024) εξήλθε ισόπαλη 1-1 στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Το παιχνίδι στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της β΄ φάσης για τον β΄ όμιλο ξεκινάει στο Δασάκι στις 16:30 σήμερα με τον προπονητή της Καρμιώτισσας, Χρίστο Χαραλάμπους, να περιμένει από τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα που υπήρχαν στις τελευταίες δύο αγωνιστικές της κανονικής περιόδου του φετινού πρωταθλήματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα