Ομόνοια: Κωδικός Άρης για το «τριφύλλι», που ολοκληρώνει για το αυριανό κρας τεστ

Ομόνοια: Κωδικός Άρης για το «τριφύλλι», που ολοκληρώνει για το αυριανό κρας τεστ

Newsroom
ομονοια εξελιξεις
Μόνο τη νίκη σκέφτεται η Ομόνοια, ενόψει του αυριανού (25/2) παιχνιδιού με τον Άρη Λεμεσού, στο ντεμπούτο του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της, κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει να κερδίσει από το 2022.

Ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για την αυριανή δοκιμασία στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» με τον Άρη η Ομόνοια, με τον Γιάννη Αναστασίου να θέλει νικηφόρο ντεμπούτο. Να κάνει δηλαδή ότι απέτυχαν οι προκάτοχοι του, όντας ο πρώτος προπονητής που κερδίζει τον κόουτς Σπιλέφσκι. Και αυτό γιατί, στα επτά προηγούμενα ραντεβού των δύο ομάδων, αγνοεί τη νίκη.

Ήταν 16 Φεβρουαρίου 2022, όταν το «τριφύλλι» του Χένινγκ Μπεργκ, νικούσε με 2-0 τον Άρη στο Τσίρειο. Από τότε ακολούθησαν επτά παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων, έξι για το πρωτάθλημα και άλλο ένα για το Σούπερ-καπ, στα οποία η Ομόνοια δεν τα κατάφερε.

Μετρώντας 5 ήττες και 2 ισοπαλίες, στατιστικά άκρως αρνητικά για την ιστορία, τη φανέλα και το μέγεθος της. Ως εκ τούτου καλείται αύριο να βάλει ένα στοπ. Προφανώς πρόκειται για δύσκολο εγχείρημα, απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα που έχει και αυτή ανέβει επίπεδο την τελευταία διετία και θέλει να διατηρήσει τα περσινά κεκτημένα. Ωστόσο οι «πράσινοι» στο νέο ξεκίνημα υπό τον Ελλαδίτη προπονητή, επιθυμούν διακαώς να πάρουν ένα σπουδαίο διπλό στην πρεμιέρα των πλέι-οφ, που αν έρθει θα τους δώσει μεγάλη δυναμική για την εξίσου δύσκολη συνέχεια.

Υπάρχουν στόχοι όπως έχουμε τονίσει πολλάκις και οφείλει να τους διεκδικήσει η Ομόνοια. Επιπρόσθετα, ένα ακόμα εξίσου σημαντικό στοιχείο που προβάλλει, είναι ότι με τη νέα τάξη πραγμάτων, αρκετοί παίκτες «δίνουν εξετάσεις», ενόψει νέας χρονιάς και θα είναι ότι καλύτερο να πείσουν τον κόουτς και από το καλοκαίρι, σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού, ότι αξίζουν να παραμείνουν κάτοικοι «Ηλίας Πούλλος». Εξού και ο κόουτς επανέφερε τον Ζαχαρίου, ενώ υπολογίζει και στον Κασάμα, αμφότεροι… φευγάτοι.

Μετά την απογευματινή τελευταία προπόνηση θα ανακοινωθεί και η αποστολή, με επιστροφή Μάθιους και Ουζόχο. Λογικά εκτός, οι Σίμιτς, Μπασιρού και Ψάλτης.

Α.Γ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα