Ομόνοια: Μπεζούς με «τριφύλλι» και στη νέα σεζόν, αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του

Ομόνοια: Μπεζούς με «τριφύλλι» και στη νέα σεζόν, αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του

Newsroom
ανανεωση μπεζους ομονοια
Μετά τον Φαμπιάνο, και ο Ρομάν Μπεζούς ετοιμάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ομόνοια, έχοντας συμπληρώσει τον ελάχιστο αριθμό συμμετοχών που προβλεπόταν.

Όπως αποκάλυψε νωρίτερα το Gazzetta.cy, ο Φαμπιάνο «ρίχνει άγκυρα» στο λιμάνι της καρδιάς του, ανανεώνοντας με την Ομόνοια. Ένας ακόμη σημαντικός ποδοσφαιριστής, όπως όλα δείχνουν, επίσης συνεχίζει εκτός απροόπτου στο «τριφύλλι» και τη νέα σεζόν.

Ο Ουκρανός παικταράς Ρομάν Μπεζούς, που διάγει εκπληκτική χρόνια, όντας από τους πλέον κομβικούς παίκτες της ομάδας, με τα γκολ, τις ασίστ, αλλά και την εν γένει ηγετική του παρουσία. Και δεν είναι άλλωστε μυστικό, ότι καθαρίζει η απόδοση του σε σημαντικό βαθμό και την συνολική παρουσία της ομάδας.

Όπως προκύπτει, υπάρχει ειδικός όρος στο υφιστάμενο συμβόλαιο του Μπεζούς, το οποίο ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες, με βάση τον οποίο, προνοείται αυτόματη ανανέωση εάν συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.


Με 10 εναπομείναντα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, καθώς και αυτά του κυπέλλου, είναι η πλέον πιθανή εξέλιξη. Και αυτό, έχοντας ήδη καταγράψει φέτος συνολικά 33 συμμετοχές, σε σύνολο 36 που έδωσε έως τώρα η Ομόνοια, δεν τίθεται καμία αμφιβολία.

Ως εκ τούτου, όπως όλα δείχνουν, ο προγραμματισμός της επόμενης χρονιάς στο «πράσινο» στρατόπεδο, περιλαμβάνει τους Φαμπιάνο και Μπεζούς.

Α.Γ.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / KOSTAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα