Άρης Λεμεσού: Θα γνωρίζει τι έκανε ο ΑΠΟΕΛ και θα περιμένει Ομόνοια για το ιδανικό ποδαρικό στη β΄ φάση

Άρης Λεμεσού: Θα γνωρίζει τι έκανε ο ΑΠΟΕΛ και θα περιμένει Ομόνοια για το ιδανικό ποδαρικό στη β΄ φάση

Σάββας Νεοκλέους
αρης λεμεσου 25/2 2
Ο Άρης πρόκειται να αντιμετωπίσει την Ομόνοια (25/2, 19:00) στην πρεμιέρα των play offs και θα έχει μια παραπάνω πίεση ώστε να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Ο Σπιλέφσκι πέρα από τη δυσκολία του ματς καλείται να διαχειριστεί και τα αγωνιστικά προβλήματα που έχουν προκύψει.

Από τη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα μπαίνει στη β΄ φάση του πρωταθλήματος ο περσινός τροπαιούχος Άρης Λεμεσού.

Η ώρα 19:00 στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της β΄ φάσης για τον α΄ όμιλο ο Άρης φιλοξενεί στο «ΆλφαΜέγα Stadium» την Ομόνοια.

Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι αυτή τη στιγμή είναι στη 2η θέση με 56 βαθμούς, έχοντας σε απόσταση 7 βαθμών την 5η Ομόνοια (49 βαθμούς), ενώ ο Άρης είναι στους πλην 3 βαθμούς από την κορυφή, όπου είναι ο ΑΠΟΕΛ με 59.

Μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα οι παίκτες του Άρη θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα του ντέρμπι που τους ενδιαφέρει, αυτό που θα γίνει η ώρα 16:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μεταξύ της Ανόρθωσης και του ΑΠΟΕΛ. Φυσικά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος του αγώνα στη Λάρνακα, ο Άρης θα έχει επιπλέον πίεση για να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της Ομόνοιας.

Είναι μονόδρομος για την ελαφρά ταξιαρχία το 19ο τρίποντο σήμερα, για να μπει και ιδανικά στη β΄ φάση του πρωταθλήματος, αλλά και για να διατηρηθεί σε απόσταση βολής από την κορυφή και εάν βολέψει και χάσει ο ΑΠΟΕΛ από την Ανόρθωση να πιάσει και κορυφή, έστω και με συγκάτοικο ο Άρης.

Για ακόμη ένα παιχνίδι δεν λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Αλεξέι Σπιλέφσκι. Ενόψει της βραδινής αναμέτρησης ο κόουτς του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μποάκι και Στρούσκι, καθώς και στους τιμωρημένους Μπράουν και Σουμάνσκι

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα