Πρωτάθλημα Cyta: Η ΑΕΚ Λάρνακας εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες ΑΠΟΕΛ, Άρη και έβαλε «φωτιά» στη μάχη του τίτλου

Newsroom
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία των Playoff του πρωταθλήματος Cyta, μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής (25/2).

Το φινάλε της πρώτης αγωνιστικής των Playoff έφερε τόσο αλλαγές στην κατάταξη (η Ομόνοια πήρε την 4η θέση από την Πάφο) όσο και... μηνύματα, αφού η ΑΕΚ Λάρνακας εκμεταλλεύτηκε τα κακά αποτελέσματα ΑΠΟΕΛ και Άρη, κέρδισε την Πάφο με 0-1 και μπήκε για τα καλά στη «μάχη» του πρωταθλήματος.

Η αρχή έγινε στις 16:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», με την Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ να «κολλούν» στο 0-0, σε ένα παιχνίδι δίχως πολλές καλές στιγμές, με περισσότερο πάθος και ένταση. Έτσι, και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, ο ΑΠΟΕΛ όχι απλά παρέμεινε πρώτος, αύξησε κιόλας τη διαφορά του από τον δεύτερο Άρη στους 4 πόντους.

Αυτό διότι αργότερα (19:00) η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι ηττήθηκε εντός έδρας με 1-2 από την «ψυχωμένη» Ομόνοια στο ντεμπούτο του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο. Με τη νίκη αυτή οι «πράσινοι» προσπέρασαν την Πάφο στην 4η θέση (52β.)

Μεγάλο αποτέλεσμα πήρε η ΑΕΚ Λάρνακας, αφού επικράτησε με 0-1 της ομάδας του Χουάν Κάρλος Καρσέδο (σκόρερ ο Φαράζ), στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι είναι γερά μέσα στο κόλπο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος, απέχοντας μονάχα πέντε βαθμούς από την κορυφή.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ 0-0

Άρης Λεμεσού - Ομόνοια 1-2 (45+4' Γκομίς/ 30' Μπέζους, 35' Σεμέδο)

Πάφος - ΑΕΚ Λάρνακας 0-1 (44' Φαράζ)

Η βαθμολογία

1. ΑΠΟΕΛ 60β.

2. Άρης Λεμεσού 56β.

3. ΑΕΚ Λάρνακας 55β.

4. Ομόνοια 52β.

5. Πάφος 50β.

6. Ανόρθωση 48β.

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής

Κυριακή 3 Μαρτίου

ΑΠΟΕΛ - Πάφος 17:00

Δευτέρα 4 Μαρτίου

ΑΕΚ Λάρνακας - Άρης Λεμεσού 18:00

Ομόνοια - Ανόρθωση 20:30

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα