Άρης Λεμεσού: Αυξήθηκε η διαφορά από την κορυφή και πεισμώνει!

Άρης Λεμεσού: Αυξήθηκε η διαφορά από την κορυφή και πεισμώνει!

Σάββας Νεοκλέους
Άρης
Από τη στιγμή που κυνηγάς την κορυφή, έχεις στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τότε ήττες όπως τη χθεσινή σε πληγώνουν, αλλά και σε πεισμώνουν την ίδια ώρα, για να συνεχίσεις τη δική σου μάχη.

Ο Άρης χθες έχοντας ένα πολύ καλό β΄ ημίχρονο, όπου δεν άφησε την Ομόνοια να κάνει σε κανένα σημείο το παιχνίδι της, έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης, αλλά μάταια…

Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο α΄ ημίχρονο με 0-2, μείωσε λίγο πριν την ανάπαυλα, μπήκε ξανά στο παιχνίδι, αλλά στο β΄ μέρος, αστοχία, ατυχία και μη καθαρό μυαλό στο τελείωμα φάσεων έφεραν την 7η ήττα για τον Άρη, που δεν μπόρεσε έτσι να εκμεταλλευτεί την απώλεια βαθμών που είχε νωρίτερα ο ΑΠΟΕΛ μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη λευκή ισοπαλία με την Ανόρθωση.

Έτσι, μετά τον ένα βαθμό που πήρε ο ΑΠΟΕΛ, ο Άρης βλέπει την κορυφή στους πλην 4 βαθμούς και απομένουν 9 αγωνιστικές.

Πάντως, η όλη παρουσία του Άρη κυρίως στο β΄ ημίχρονο του χθεσινού αγώνα με την Ομόνοια, χάνοντας το εντός έδρας παιχνίδι, προκαλεί περισσότερο πείσμα σε τεχνική ηγεσία και παίκτες, για να μην τα παρατήσουν, να το παλέψουν μέχρι τέλους, για τη διεκδίκηση του τίτλου της κορυφής, αν και νιώθουν και ότι μπαίνει για τα καλά στην κούρσα τίτλου και η ΑΕΚ μετά τη χθεσινή εκτός έδρας νίκη της επί της Πάφος FC.

Ο Άρης είναι ένα βαθμό πιο πάνω από τη Λαρνακιώτικη ομάδα και έτσι νιώθει ότι άλλες απώλειες σε αυτή τη β΄ φάση του πρωταθλήματος απαγορεύονται. Ότι έγινε, έγινε χθες, δεν υπάρχει χρόνος για να ασχοληθεί και άλλο ο Άρης, μιας και την ερχόμενη Πέμπτη υπάρχει το εκτός έδρας παιχνίδι κυπέλλου της προημιτελικής φάσης απέναντι στην Ανόρθωση.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι καλείται να διαχειριστεί σωστά το όλο σκηνικό που έχει δημιουργηθεί μετά τη χθεσινή ήττα και τα δύο ταμπλό που έχει μπροστά του ο Άρης, πρωτάθλημα και κύπελλο.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα