Ματσίν: «Δεν παίζεται όλη η χρονιά την Πέμπτη»

Ματσίν: «Δεν παίζεται όλη η χρονιά την Πέμπτη»

Newsroom
pablo machin
Δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision, έκανε ο προπονητής του Απόλλωνα, Πάμπλο Ματσίν, μετά την εντός έδρας ήττα από τη Δόξα στο «Αλφαμέγα»

Την πεποίθηση ότι η ομάδα του δεν αγωνίστηκε καλά εξέφρασε ο προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού, Πάμπλο Ματσίν, μετά την εντός έδρας ήττα με 0-1 από τη Δόξα.

Αναλυτικά το τι δήλωσε στην κάμερα της Cytavision:

«Δεν αγωνιστήκαμε καλά, ο αντίπαλος ήρθε για τον ένα βαθμό και πήρε τρεις. Έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που είχαμε και να σκοράρουμε»

Για το αν παίζεται όλη η χρονιά στο ματς Κυπέλλου: «Δεν συμφωνώ ότι παίζεται όλη η χρονιά την Πέμπτη. Το Κύπελλο είναι μια ευκαιρία να δείξουμε τις ικανότητες μας αφού δεν μπορέσαμε να περάσουμε στους πρώτους έξι. Από την άλλη όμως υπάρχει ακόμα πρωτάθλημα. Η δουλειά μου είναι να βγάζω το καλύτερο από τους παίκτες μου και θα συνεχίσουμε να παίζουμε για την φανέλα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα