Δόξα Κατωκοπιάς: «Βιάστηκαν να μας ''θάψουν'' πριν πεθάνουμε, ο Άρης θα πάρει το πρωτάθλημα»

Δόξα Κατωκοπιάς: «Βιάστηκαν να μας ''θάψουν'' πριν πεθάνουμε, ο Άρης θα πάρει το πρωτάθλημα»

Newsroom
χριστοδουλου δοξα
Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε κατέστησε σαφές το ότι η ομάδα δεν πρόκειται να πέσει κατηγορία, ενώ παράλληλα έκανε την πρόβλεψή του για τον φετινό πρωταθλητή, «δείχνοντας» τον Άρη.

Η Δόξα Κατωκοπιάς πήρε μία τεράστιας σημασίας νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού (26/2,0-1), και πλέον διατηρεί ελπίδες πως θα γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Μετά το ματς ο ίδιος ο προπονητής δήλωσε ότι ο κόσμος βιάστηκε να βγάλει συμπεράσματα για τη φετινή πορεία της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είχαν εκείνον και τους παίκτες του «ξεγραμμένους», πράγμα που επιβεβαίωσε και ο Χριστοδούλου σε νέα συνέντευξή του.

Ο πρόεδρος του συλλόγου μίλησε για την ικανότητα της Δόξας να κερδίζει τους δύσκολους αντιπάλους, καθώς και για το ποιος είναι κατά τη γνώμη του ο επικρατέστερος να «στεφθεί» πρωταθλητής στο τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε για την ομάδα της Κατωκοπιάς:

«Είχα πει ότι η Δόξα θα γίνεται καλύτερη ενώ οι άλλοι όχι. Κάναμε έξι μεταγραφές. Ήξερα ότι μέρα με τη μέρα θα γίνονται καλύτεροι. Ήμασταν άτυχοι σε παιχνίδια με μικρότερες ομάδες, θα γυρίσει όμως κι ελπίζουμε να άρχισε από τη Λεμεσό μετά τη νίκη μας. Ήταν υπερπολύτιμη, πιστεύω θα μας κρατήσει στη μάχη μέχρι τέλους.


Δεν έχουμε προεισπράξει κανένα ποσό από τα τηλεοπτικά. Πληρώθηκαν χθες τον Γενάρη. Μειώθηκε ο μισθός των παικτών κατά 20% και θέλω να τους ευχαριστήσω, έδειξαν πόσο εκτιμούν την ομάδα και τον πρόεδρό τους. Είναι πολύ καλό το κλίμα. Ξέρουν ότι αν μείνουν κατηγορία, θα πάρουν πίσω το 20%, ίσως και περισσότερο».

Για το πρωτάθλημα:

Επιμένω ότι θα το πάρει ο Άρης. Είναι η καλύτερη ομάδα».

Για τον επόμενο αγώνα:

«Είναι ένας μικρός τελικός κόντρα στην Καρμιώτισσα. Είναι όμως ποδόσφαιρο, όχι πόλεμος. Όπως και να ‘χει, βιαστήκατε να μας θάψετε πριν να πεθάνουμε. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά είναι στα πόδια μας. Είχα πει ότι η Δόξα έχει το μέταλλο και ξέρει πώς να πολεμά να μείνει στην κατηγορία».

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα