Χριστοδούλου για Πίτσι: «Θα είναι ο καλύτερος που έχει έρθει στην Κύπρο»

Newsroom
χριστοδουλου δοξα πιτσι
Ο ισχυρός άνδρας της Δόξας, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ» του Supersport104, μιλώντας μεταξύ άλλων για το ενδεχόμενο συμφωνίας ανάμεσα σε Πίτσι και ΑΠΟΕΛ, καθώς και για το τι σημαίνει αυτή η μεταγραφή για το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ο Κώστας Χριστοδούλου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ» του Supersport104.

Ο πρόεδρος της Δόξας Κατωκοπιάς μίλησε για το γήπεδο της ομάδας που είναι κατάλληλο για αγώνες, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την επικείμενη μεταγραφή του Πίτσι στον ΑΠΟΕΛ, αναφέροντας όλα όσα κάνουν την περίπτωσή του ξεχωριστή.


Αναλυτικά όσα είπε ο κος Χριστοδούλου:

Το πρώτο σχόλιο για Πίτσι: «Καλημέρα σας. Ξέρω την Πορτογαλική αγορά, χωρίς καμία αμφιβολία. Δεν είναι υπερβολή αυτό που θα πω, είναι καλύτερος του Ασίς. Έχω άποψη για τον Πίτσι, τον είδα σε πολλά παιχνίδια, είναι παίκτης ηγέτης, έχει το τέρμα, είναι διεθνής και μπορεί να παίξει ως δεκάρι, πίσω από τον επιθετικό, αλλά και στα «φτερά», είναι παικταράς. Δεν έχω ιδέα εάν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει από το παρελθόν, θα είναι ο καλύτερος που έχει έρθει ποτέ στην Κύπρο, έχω προσωπική άποψη για τον Πίτσι που ήταν στη Μπενφίκα, τον παρακολούθησα από κοντά σε πάνω από 10 παιχνίδια. Να σας πω κάτι, ήρθαν σίγουρα καλοί παίκτες τα τελευταία χρόνια, όμως σταμάτησαν να έρχονται οι παικταράδες που ήταν εδώ στο παρελθόν. Ο Πίτσι είναι σπουδαίος».


Ποιες μεταγραφές της φετινής περιόδου σου άρεσαν; «Να σας πω την αλήθεια, δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα. Ασχολούμαι αρκετά με το εστιατόριο μου και τη Δόξα. Η ομάδα είναι “ΟΚ” εάν κάνουμε άνοδο αμέσως, είναι εντάξει, αλλιώς θα δούμε τις κινήσεις μας. Είμαι κοντά να ρίξω πέτρα στο ποδόσφαιρο, αλλά όχι στη Δόξα μου».

Για τον Φερνάντες και τη σύγκριση με τον Πίτσι: «Ο Φερναντές είναι παικταράς, αλλά όχι όπως ο Πίτσι, χωρίς καμία αμφιβολία. Ο Πίτσι έγραψε ιστορία στη Μπενφίκα, ας μη λέμε ότι θέλουμε είναι παικταράς».

Για το γήπεδο στην Περιστερώνα: «Το γήπεδο της Δόξας είναι μια χάρα. Οι συναδέλφοι σας καλούνται να είναι προσεκτικοί με όσα γράφουν. Η άδεια ισχύει για ένα χρόνο, περιμέναμε να έρθουν οι φορείς και καθυστέρησε η άδεια για δέκα μέρες και γράφονται διάφορα. Μερικοί δημοσιογράφοι είναι ερασιτέχνες. Το γήπεδο καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις».

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα