Καρμιώτισσα: Όσο να ‘ναι από αυτά πείσμωσαν, ήρθε η λύτρωση και ξέφυγαν!

Καρμιώτισσα: Όσο να ‘ναι από αυτά πείσμωσαν, ήρθε η λύτρωση και ξέφυγαν!

καρμιώτισσα
Ένα μεγάλο διπλό από κάθε άποψη πήρε χθες η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών. Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ μέσα στην έδρα της Δόξας Κατωκοπιάς, οι «πορτοκαλί» είχαν τις ψυχικές δυνάμεις και τα στοιχεία αυτά που έπρεπε να δείξει, να παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο και να έρθει η ανατροπή και το τρίποντο.

Τη βδομάδα που πέρασε πολλά ειπώθηκαν και δη από τους αντιπάλους, συγκεκριμένα από τον πρόεδρο της Δόξας Κατωκοπιάς, Κώστα Χριστοδούλου, ότι η ομάδα του όσο είναι αυτός εκεί δεν πρόκειται να πέσει στη β΄ κατηγορία.

Αυτό το μήνυμα το έλαβαν καλά στην Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, δούλεψαν κατά τη διάρκεια των προπονήσεων της βδομάδας άπαντες με ζήλο, εγωισμό, αλλά και πείσμα, ότι μπορούν να περάσουν νικηφόρα από το «Κατωκοπιά-Επιστροφή».

Φυσικά, ήταν και η διοίκηση της ομάδας συνεχώς στο πλευρό τους, για αυτό και οι τοποθετήσεις με το πέρας του χθεσινού νικηφόρου αγώνα από τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, Σταύρο Δημοσθένους, καθώς και τον προπονητή, Χρίστο Χαραλάμπους, με μπηχτές προς κάποιες κατευθύνσεις.

«Μπορεί κάποιοι να αισθάνονται δυνατοί όμως, είμαστε δυνατότεροι. Το αποδείξαμε στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν μια νίκη απέναντι σε όλους και σε όλα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Χρίστος Χαραλάμπους.

«Θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάσει τελευταίος. Κάποιοι λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο και δεν τους πέρασε αυτό που ήθελαν, όποιοι κι αν ήταν αυτοί. Απλά να τους στείλουμε ένα μήνυμα ότι δεν είμαστε εύκολη λεία, ούτε μπορούν να μας κερδίσουν εύκολα σε οποιοδήποτε κομμάτι θέλουν» δήλωσε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Σταύρος Δημοσθένους.

Πλέον, μετά το χθεσινό τρίποντο της Καρμιώτισσας, η ομάδα των Πολεμιδιών αύξησε τη διαφορά από τις ομάδες που είναι στις 3 τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, σε αυτές που οδηγούν στη Β΄ Κατηγορία.

Στην 5η θέση του β΄ ομίλου οι «πορτοκαλί» με 23 βαθμούς, έχοντας πίσω τους τον Οθέλλο με 17, ΑΕΖ με 16 (παίζει σήμερα εντός με Εθνικό Άχνας) και Δόξα με 15 βαθμούς.

Το μυαλό, πλέον, στην Καρμιώτισσα έχει στραφεί στο ματς της ερχόμενης Τετάρτης όπου θα φιλοξενήσει την ΑΕΖ Ζακακίου. Ευκαιρία σήμερα για τον Χρίστο Χαραλάμπους να κατασκοπεύει τελευταία φορά πριν το προσεχές παιχνίδι την επόμενη αντίπαλο της ομάδας των Πολεμιδιών.

@Photo credits: sportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα