Άρης Λεμεσού: Φτιαγμένος εκ νέου στη Λάρνακα για το μεγάλο διπλό!

Άρης Λεμεσού: Φτιαγμένος εκ νέου στη Λάρνακα για το μεγάλο διπλό!

ΑΡΗΣ
Νέα αποστολή στη Λάρνακα για τον Άρη μέσα σε μερικά 24ωρα. Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 18:00 στο «ΑΕΚ Αρένα» την ΑΕΚ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄Κατηγορίας για τον α΄ όμιλο.

Την περασμένη Πέμπτη η αποστολή του Άρη είχε τη δύσκολη αποστολή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κόντρα στην Ανόρθωση στην προημιτελική φάση του κυπέλλου, όπου κατάφερε η Λεμεσιανή ομάδα και ξεπέρασε με επιτυχία το εμπόδιο της ομάδας της Αμμοχώστου και πήρε το εισιτήριο πρόκρισης στους «4».

Σήμερα, για τον θεσμό του πρωταθλήματος, ο Άρης πάει εκ νέου στη Λάρνακα, αυτή τη φορά έχοντας ως στόχο το τρίποντο, που θα διατηρήσει τη Λεμεσιανή ομάδα στους πλην 4 βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, αλλά συνάμα θα αυξήσει τη διαφορά από την 3η ΑΕΚ μειώνοντας της έτσι τις πιθανότητες για διεκδίκηση του τίτλου.

Φτιαγμένος… μετά την πρόκριση μέσα στην έδρα της Ανόρθωσης πάει στη Λάρνακα σήμερα ο Άρης, ούτως ώστε να παλέψει, να τα δώσει όλα, για να πάρει η Λεμεσιανή ομάδα τη 19η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα που θα της δώσει περαιτέρω αυτοπεποίθηση και δυναμική για να συνεχίσει το κυνήγι για την κορυφή.

Εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας του Άρη για το σημερινό παιχνίδι είναι οι Μοντνόρ, Μπρόρσον, Στρούσκι και Μποάκι. Στα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου, στην πρεμιέρα ο Άρης κέρδισε εντός έδρας με 2-0, ενώ για τη 14η αγωνιστική στο γήπεδο της Λάρνακας η ΑΕΚ νίκησε με 2-1.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα